CNN lansirao inovativni kanal CNN Fast za europsku publiku

Novi program prikazivat će informativne i zabavne video-priloge kojima će, kako se nadaju, privući mlađu publiku

Američka televizijska kuća CNN lansirala je CNN Brzi, besplatni streaming kanal za europsko tržište. CNN Fast objavljivat će kratak video sadržaj u kojem će donositi internacionalne priče i vijesti iz života, biznisa, zabave, sporta i okoliša. Prenosi ga Rakuten TV, a od 24. svibnja bit će dostupan i na kanalima LG Channels te od lipnja na Samsung TV Plusu.

Kako su za medije rekli iz CNN-a, programa koji prikazuje informativne i zabavne videoisječke osmišljen je kako bi privukao mlađu publiku koja preferira kraće formate. CNN-ova novinarska ekipa pričat će priče u isječcima od tri do šest minuta, a taj sažeti i lako probavljiv sadržaj informirati će i okupiti gledatelje.

Inovativni koncept

U usporedbi s matičnim kanalom, CNN Fast gledateljima, kako tvrde, pruža potpuno novo i drugačije iskustvo, a zahvaljujući suradnji s CTV platformama sadržaj će biti dostupan putem različitih uređaja. Nadaju se da će se zahvaljujući tom novom pristupu kreiranju i plasiranju sadržaja javnost upoznati sa CNN-ovim storytellingom i izvještavanjem.

CNN Fast trenutno je dostupan u Austriji, Belgiji, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Luksemburgu, Nizozemskoj, Norveškoj, Portugalu, Španjolskoj

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr