Wolt uvodi bonuse za partnere za dostavu koji odluče raditi kroz vlastite obrte

Wolt Hrvatska, digitalna aplikacija za dostavu, od nedavno je ponovno partnerima dostavljačima koji rade putem ove platforme omogućio da rade i kao samostalni obrtnici dostavljači. Kako navode u priopćenju, od sada Wolt Hrvatska donosi i dodatnu pogodnost – ako partneri dostavljači odluče registrirati vlastiti obrt i sklop suradnje s Woltom do 30. lipnja ove godine, bit će nagrađen dodatnim novčanim bonusom od 200 eura.

Da bi ostvarili navedeni bonus od 200 eura koji dostavljaju samostalni obrtnici do kraja rujna ove godine potrebno je prikupiti 200 aktivnih radnih sati dostava odnosno tek 50 sati aktivnih dostava mjesečno što je nešto više od svega dva sata aktivnih dostava dnevno tijekom radnog tjedna. Bonus je tako dostupan i onima koji ne obavljaju dostavljački posao u punom radnom vremenu.

– Uz brojne pogodnosti koje smo nedavno uveli u Wolt Hrvatska za naše dostavne partnere, poput povećanja iznosa plaćanja po isporuci i dodatnih mjesečnih bonusa, nedavno smo ponovno aktivirali mogućnost rada preko vlastitog obrta koja je poboljšana je fleksibilnost radnog vremena za dostavne partnere koji isporučuju putem Wolt platforme. Istodobno, primjećujemo i povećanje broja dostava u većini gradova, što znači veću zaradu za sve naše dostavne partnere – rekao je. Marin Šušnjargeneralni direktor Wolt Hrvatska te istaknuo kako će Wolt Hrvatska i dalje ‘u suradnji sa svim svojim isporučiteljima, slušajući njihove sugestije i komentare, nastaviti raditi na unapređenju i izgradnji kvalitetnih odnosa sa svim stranama uključenim u ovaj poslovni proces’.

Wolt Hrvatska u protekloj je godini kontinuirano unaprjeđivao uvjete rada za partnere koji rade preko Wolt platforme, što je većina njih prepoznala i pohvalila putem internih anketa koje Wolt kontinuirano provodi. Povećanje cijene dostave, obračunavanje kilometara dostave prema stvarnom učinku i mogućnost prihvaćanja ili odbijanja narudžbe na temelju unaprijed prikazane procijenjene cijene, samo su neke od inicijativa koje su partnerima dostavljačima pružile veću kontrolu i fleksibilnost u radu. Dodatno, u danima praznika dodatno je stimuliran rad partnera dostavljača, a uvedene su i dodatn

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr