FAVBET i Lidija Bačić predstavili su novu online igru ​​za ljeto

Novi hit među platformašima uskoro će postati ljetna igra Lile Fun Guard u kojoj glavnu ulogu ima FAVBET-ova ambasadorica i popularna pjevačica Lidija Bačić. Dizajniran isključivo za favbet.hr, “Lile Fun Guard” zajednički je rad ukrajinskog kreativnog tima FAVBET-a koji je osmislio koncept i stil igrice, ukrajinskih Chilli Games koji su izradili atraktivan dizajn i vizualizaciju hrvatskog FSK-a koji je bio zadužen za softverski dio. Ova međunarodna suradnja rezultirala je uzbudljivim i privlačnim iskustvom koje će natjerati igrače da se vraćaju po još.

Nadahnuta kalifornijskom estetikom i nezaboravnom ženskom postavom “Baywatch-a”, poznate serije iz 90-ih, igra ima 5 valjaka i prepuna je zabavnih simbola kao što su oprema za spasioce, lopte za plažu i jet ski. Igračima daje priliku da osvoje veliki dobitak sa značajkama kao što su wild, scatter i bonus runde. “Pokretanje ‘Lille Fun Guard’ uzbudljiv je trenutak za nas,” rekao je predstavnik FAVBET-a . “ Oduševljeni što smo se udružili s nevjerojatnom Lidijom Bačić i talentiranim međunarodnim timom kreativaca kako bismo našim igračima donijeli pravu ljetnu atmosferu, za koju smo sigurni da će postati njihov favorit svih vremena.

Iako nije prva igra s tom plažom na platformi, “Lille Fun Guard” je FAVBET-ova prva igra u kojoj glavnu ulogu ima upravo njihova ambasadorica Lidija Bačić, poznata hrvatska pjevačica, ali i influencerica na društvenim mrežama. FAVBET-ova najnovija igra sadržavat će ekskluzivne fotografije Lidije Bačić u kupaćim kostimima spasioca koji su izrađeni posebno za igru.

Kao dugogodišnji ambasador FAVBET-a, oduševljen sam što imam vlastitu igru ​​na njihovoj platformi. Sjajno sam se zabavila radeći na ovom projektu, a snimanje je bilo odlično. Tim je napravio nevjerojatan posao stvarajući savršen izgled spasioca i uhvativši razigrani duh igre. Jedva čekam da ju moji obožavatelji isprobaju!” rekla je Lidija Bačić.

Kako bi proslavili pokretanje ove uzbudljive nove igre, FAVBET nudi i ekskluzivnu promociju svojim korisnicima. Evo koraka koje trebate slijediti kako biste iskoristili ponudu:

  • Registrirajte se na favbet.hr ako to već niste učinili;
  • Unesite promotivni kod “fun100” na svoj osobni račun;
  • Uplatite 10 € ili više i odigrajte vrtnje u vrijednosti od 50 €;
  • Kada završite, primit ćete 100 besplatnih vrtnji na

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr