Tržište vrijedno 8 milijardi eura okuplja se u Hrvatskoj: Stotine megajahti na zagrebačkom Velesajmu

Ekskluzivni nautički B2B sajam ICE (International Charter Expo) postiže nove rekorde u ovogodišnjem izdanju, kada će se na Zagrebačkom velesajmu predstaviti stotine prestižnih megajahti iz cijelog svijeta. Od 6. do 8. prosinca tijekom održavanja ICE-a, Zagreb će postati okupljalište elitnog tržišta jahti, čija se vrijednost procjenjuje na 8 bilijuna eura.

Izvršni direktori charter kompanija, središnji agenti luksuznih jahti, najrelevantniji dobavljači i brodogradilišta na ICE-u će imati priliku umrežiti se s novim poslovnim partnerima i razmijeniti ideje o globalnim trendovima i inovacijama u nautičkoj industriji. Sastanci se unaprijed naručuju putem vlasničkog softvera, što povećava učinkovitost visokog posjećenog sajma kao što je ICE.

– Teško je naglasiti kolika je važnost ICE-a za cijeli svijet čartera jahti. ICE okuplja preko 1500 izvršnih direktora od preko 550 tvrtki, a sve povezuje zajednički cilj – izgradnja nove poslovne suradnje. ICE je najbitnije mjesto okupljanja u nautičkoj industriji, i za jahte s posadom i bez posade. Pozivamo vas sve da se prijavite i sudjelujete u jedinstvenom nautičkom sajmu! – poručila je Antonija Hajman iz organizacijskog tima.

Najatraktivniji dio sajma je rastući S posadom i luksuzom sektor na kojem će ove godine biti predstavljeno 800 prestižnih modela u vrijednosti preko 1 bilijun eura sezonskog najma. Osim toga, menadžeri flote će svoje investitorske programe imati prilike predstaviti ulagačima na Investitorskom Loungeus ciljem širenja svojih flota kroz nove poslovne suradnje.

O rastućem interesu čarter tvrtki za umrežavanjem s poslovnim partnerima, kao i rastu samog ICE-a svjedoči podatak da je Yachtmaster grupa ostvarila najveći broj grupnih rezervacija u Hilton hotelima u Zagrebu. Uz tradicionalno popunjene DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn, za posjetitelje sajma ove će se godine rezervirati i Canopy Hotel by Hilton. Ovim putem ništa nije prepušteno na brigu sudionicima sajma, kako bi se moglo u fokus staviti ostvarivanje poslovnih ciljeva na sajmu.

Već osmu godinu za redom posjetitelji ovog ekskluzivnog trodnevnog događaja svoje povjerenstvo stavljaju u ruke Yachtmaster Grupekoja osigurava visoke organizacijske standarde.

Prijave za ICE otvorene su od 12. travnja 2023. uz vremenski ograničen popust za rane prijave, a više informacija možete saznati na službenoj web-stranici ja društvenim mrežama.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr