LELO ulazi u svijet kozmetike, izbacili su liniju zavodljivih ruževa za usne

Ulazak u svijet kozmetike revolucionaran je korak koji će promijeniti industriju kakvu poznajemo. Nakon sjajnih rezultata i revolucioniranja tržišta seksualnih igrača, LELO je spreman napraviti isto i sa svijetom kozmetike. Nakon dva desetljeća pomicanja granica i postavljanja novih standarda, spremni smo revolucionizirati koncept kozmetike na svjetskoj razinikomentira Luka MatutinovićTAJ CMO.

Vjerni našoj izvornoj misiji, kreirali smo naš prvi kozmetički proizvod, luksuzni ruž za usne koji će uljepšati vaš izgled i otvoriti vaš pravi potencijal. Kao i svi drugi naši proizvodi, LELO želi potaknuti ljude da se osjećaj samopouzdano doživljava svaki dan kao noć strasti, slaveći slobodu i osnaživanje. Iz tog smo razloga odlučili stvoriti klasičan ruž za usnu koji je uistinu divan, a svaka boja u potpunosti nosinadodaje Matutinović.

Obojajte svoje usne bogatstvo, intenzivnom bojom koja traje satima

DANAS mat ruž za usne dostupan je u Stilo ja Tekućina obliku. Svaki od ovih proizvoda dolazi u pet prekrasnih nijansi, a formula ima kremasti rezultat koji se ne isušuje i traje cijeli dan. Njihove visoko pigmentirane, dugotrajne formule osmišljene su kako bi dale najhrabrije i najprivlačnije usne. Boje za usne posebno su odabrane kako bi se laskale svime, te su prikladne za sve prilike, danju ili noću.

lelo4

Stilo ruž je ekstra kremasti mat ruž za usne s posebno formuliranom mješavinom biljnog maslaca s omekšavajućim i antioksidativnim svojstvima koji regenerira vaše usne i daje im mladenački i puten izgled. Kremasta tekstura glatko klizi i ostavlja za sobom intenzivnu, živopisnu boju. Efekt mekog fokusa stvara neljepljivu barijeru za dugotrajno nošenje i ugodan osjećaj na usnama.

Boje su kreativno nazvane, u dodiru s brendom: ozloglašena, Veza za jednu noć, Buntovnik, Dođite ja Zajebano.

Više o temiIzvor: Journal.hr