Ova tri horoskopska znaka pravi su mamini sinovi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati osobito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

MAMIN sin je izraz kojim označavamo muškarce koji su iznimno bliski sa svojim majkama ili previše ovise o njima, do te mjere da malo toga mogu obaviti sami. Kontekst u kojem se izraz koristi može odrediti točno značenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Rak je prvi na listi. Ovaj vodeni znak poznat je po svojoj emocionalnoj prirodi i duboko ukorijenjenom osjećaju za obitelj. Rakovi su često vrlo bliski sa svojim majkama, jer cijene obiteljske veze i sigurnosti doma. U stanju su provesti sate razgovarajući sa svojim majkama, tražeći savjete i utjehu. Ova bliskost može dovesti do toga da su neki Rakovi pomalo razmaženi, jer su navikli na dobivanje konstantne podrške.

Lav

Drugi na listi je Lav. Kao vatreni znak, Lavovi su poznati po svojoj strasti, kreativnosti i ambiciji. S obzirom na njihov kraljevski status u horoskopu, Lavovi često uživaju u pažnji i ljubavi koje dobivaju, a to se posebno odnosi na ljubav koju dobivaju od svojih majki. Lavovi su skloni živjeti raskošno, a njihove majke često popuštaju i zadovoljavaju njihovim željama. Ova razmaženost može biti vidljiva u njihovim zahtjevima, jer očekuju samo najbolje.

Ribe

Zadnje na našoj listi su Ribe. Kao vodeni znak, Ribe su poznate po svojoj empatiji, kreativnosti i emocionalnosti. Ribama je često vrlo važno mišljenje njihovih majki i od njih često traže podršku i savjete. Ova bliska veza može dovesti do toga da su Ribe pomalo razmažene, posebno ako su njihove majke sklone popuštati njihovim željama i potrebama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više o temi