Musk je upozorio kripto investitore i objasnio zašto je dogecoin njegova omiljena kriptovaluta

U nedavnom intervjuu za Wall Street Journal, izvršni direktor Tesle rekao je da ne može savjetovati ljude da ulažu novac na tržište kriptovaluta.

Dotaknuo se i dogecoinaobjasnivši zašto je to njegova omiljena kriptovaluta.

Elon Musk imao je težak i kontroverzan odnos s kriptoindustrijom i zajednicom posljednjih nekoliko godina. Od kupnje bitcoina za sebe i Teslu do prodaje udjela zbog negativnog utjecaja rudarenja bitcoina na okoliš.

Međutim, također je podržavao dogecoin i koristio je gotovo svaku priliku za povećanje cijene i popularnosti imovine, bilo namjerno ili ne.

Njegove riječi uvijek imaju učinak na doge, kao i na druge meme tokene, koji su iskoristili hype koji je Musk stvorio za pokretanje novih projekata.

Na pitanje voli li još uvijek kriptovalute, Musk je rekao da ‘nikome ne savjetuje kupnju kriptovalute ili ulaganje u dogecoin’.

Međutim, milijarder je dodao da je dogecoin njegova omiljena kriptovaluta jer “ima najbolji humor i ima pse”. Također je utvrđeno da bi najironičniji ishod za globalnu vrijednost bio da meme token stvoren kao što bi postao globalna svjetska valuta.

vrijed

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr