VIDEO Rusi brutalno napali dvije bolnice u Ukrajini, Zelenski objavio snimku: “To je čisti ruski teror!”

Jedna je osoba poginula, a 15 ih je ranjeno u ruskom raketnom napadu na grad Dnjepar na istoku Ukrajine. Napadnute su dvije medicinske klinike.


Najmanje jedna osoba je ubijena, a 15 ozlijeđeno u jutarnjem brutalnom napadu na dvije zdravstvene ustanove u gradu Dnjepar.

Vladimir ZelenskiZelenski u Haagu: Putin mora biti priveden pravdiPoruke na dronovimaPutinova brutalna osveta: Ukrajina bombardirana dronovima punim eksploziva, s jasnom porukom

Potvrdio je to i ukrajinski predsjednik na Twitteru Vladimir Zelenski koji je objavio sljedeću poruku:

„Još jedan ruski raketni napad, još jedan zločin protiv čovječnosti. Uništene su zgrade klinike za psihološku medicinu i veterinarske klinike u gradu Dnjipru. Do sada je jedna osoba poginula, a 15 ih je ranjeno. U tijeku je otklanjanje posljedica granatiranja i spašavanje nesrećenih. Uključene su sve potrebne službe.

To je čisti ruski teror.

Rusija je svojom voljom izabrala put zla i od tog puta neće sama odustati. Moramo pobijediti teror i mi ćemo to učiniti. Ukrajina i cijeli slobodni svijet zajedno.

Hvala svima koji nam pomažu!”

Još jedan 🇷🇺 raketni napad, još jedan zločin protiv čovječnosti kao takvog. Uništene su zgrade psihološke klinike i veterinarske klinike u gradu Dnjepru. Do sada je jedna osoba poginula, a 15 ih je ranjeno. U tijeku je otklanjanje posljedica granatiranja i… pic.twitter.com/D0bYBPByjn

— Volodymyr Zelensky (@ZelenskyyUa) 26. svibnja 2023

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr