Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto!

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Budući HR zapošljava na poziciji Voditelj marketinga i prodaje (m/ž) u Zagrebu. Kandidat mora imati 4 godine radnog iskustva u marketingu, turizmu i prodaji te izvrsne pregovaračke i komunikacijske vještine. Prijaviti se možete do 22. lipnja 2023. godine. preko brze ceste prijave.

Sveta Nedjelja doo zapošljava na poziciji Junior grafički dizajner (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja. Traži se kreativna i otvorena osoba koja poznaje rad u alatima poput Adobe InDesign-a i Photoshop-a. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, priliku za daljnji razvoj karijere i stimulativno primanje. Prijave se zaprimaju do 29.05.2023. putem brže prijave.

Scalable Global Solutions dd traži kandidata za radno mjesto Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave traju do 11. lipnja 2023. godine. Tražimo neovisne i pouzdane kandidate s razvijenim analitičkim vještinama. Ako ste prepoznati u ovom opisu, možete se prijaviti putem crta.

Radna snaga Ljudski potencijal doo zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brže prijave.

mitel doo zapošljava na pozicijama Monter strojarskih instalacija (m/ž) i Elektroinstalatera (m/ž). Poslodavac nudi posao u dinamičnom i profesionalnom okruženju, mogućnost napretka i stalni radni odnos. Mjesto rada je Krapinsko-zagorska županija. Prijavite se možete do 18.06.2023. putem brže prijave.

Zagi grupa doo traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavlje te prijave traju do 16.06.2023. Traže se ljubazni i prijateljski nastrojeni kandidati, koji vole rad u timu i komunikaciju s ljudima. Ako ste prepoznati u ovom opisu, možete se prijaviti putem crta.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava radnika na proizvodnoj liniji (m/ž). Ovaj posao uključuje rad na proizvodnoj liniji, punjenje tinte za pisače i testiranje ispisnih uložaka. Mjesto rada je Buje. Prijave se primaju do 31. svibnja 2023. godine. preko brze ceste prijave.

Mamut Fortis doo / Pijesak traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u kladionici. Ovaj posao uključuje primanje uplata igrača i izdavanje listića te isplatu dobitaka igračima na temelju listića i održavanje poslovnice. Mjesto rada je Krapina, a možete se prijaviti do 16.06.2023. putem crta.

Bauhaus Zagreb kd traži Djelatnika tehničkog održavanja (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Varaždin te prijave traju do 18.06.2023. Poslodavac nudi popust za zaposlenike, mogućnost stalnog zaposlenja i nagrade za ostvarene rezultate. Prijavite se možete putem crta.

Algoritam zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brže prijave.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr