Trendovi nakita za ljeto: Vibrantne boje i blistavi dijamanti kao must have kombinacija

madalina ghenea damiani margherita

Meksiko

Messika je brend iza čije filozofije stoji žena što se jasno vidi ako detaljnije krenete proučavati njihov nakit. Svaki komad je praktičan, jednostavan za korištenje i prilagođen svim situacijama u kojima se jedna žena može pronaći. Njihovi dragulji postali su favoriti mnogih kada govorimo o kreiranju senzualnog ljetnog izgleda. Iznimno moderni, živahni i blistavi, komadi Messika pozivaju vas da prikažete svoj karakter kroz individualno nizanje nakita. Kolekcije se međusobno komplimentiraju i lakoćom povezuju u isti styling jer je riječ o iznimno jednostavnim i funkcionalnim modnim detaljima.

mamić 1970. god

Dekolte možete ukrasiti dijamantnom ogrlicom Sretan potez s talismanom neodoljive tirkizne boje, okružen blistavim dijamantima. Ova ogrlica svojim bojama poziva na putovanja i slobodu, a osim toga sadrži i klizni lanac koji omogućuje da se dužine ogrlice prilagodi svom stilu.

Osim ogrlice, neizostavan dio nakita koji obožavamo su narukvice. Ljeti volimo ukrasiti naše ruke, a Narukvica Move Romane narukvica ističe žensko zapešće kroz dizajn koji spaja pokretne dijamante s vrpcom zlata i niti dijamanta.

Žive boje hit su ovog ljeta, a uz preplanuli deset savršeno će pristajati luksuzna narukvica My Move. Ovaj svestrani detalj, u intenzivnoj ljubičastoj boji, spaja narukvicu od aligatorove kože s motivom 18-karatne ruže i pokretnim dijamantom. Savršen je izbor ako svoj ljetni outfit želite upotpuniti jednim efektnim komadom.

Ne, osim toga, trendi komadi koje ćete obožavati žene su zanimljive kreacije iz kolekcijeSretno oko. Mi bismo posebno istaknuli narukvicu, koja će na moderan i ženstven način naglasiti gležanj bez obzira koje cipele za ljetni look odabrali. Za kraj smo pronašli naušnicuPomakni jedan u 18-karatnom bijelom zlatu optočenu svjetlucavim dijamantima. Nju možete kombinirati uz bilo koji komad nakita iz svoje kolekcije, a sama za sebe je već dovoljno upečatljiva kako bi vaše izglede podigla na asimetričan i zanimljiv način. Nosiva je u svim prilikama jer je idealan spoj sofisticiranosti s dozom trenda te se možete upariti na klasičan, šik, ali i poslovni look.

Messika Paris – Mono Move Uno dijamantne naušnice

Više o temiIzvor: Journal.hr