(VIDEO) PRIMILA DJEVOJČICU ZA VRAT! 'Alo, na koga ti dižeš ruku': Javila se rastrojena žena, 'djeca su objavila samo ono što im odgovara'

Autorica: Franka Alvarez

Na društvenim mrežama počeo se širiti video u kojem se vidi borba između mlađe gospođe i tinejdžerice u Beogradu.

Kako navode mediji, riječ je o vlasniku jednog od lokala i učeniku obližnje škole.

Na početku videa primjećuje se kako djevojčica sjedi na stepenicama ispred zgrade u kojoj su poslovni prostori. Potom izlazi ljutita mlađa žena s kantom vode koja se izlijeva po stepenicama na kojima djevojčica sjedi. Pretpostavka je da žena na taj način želi otjerati djevojčicu sa stepenice.

Nakon toga, djevojčica naglo ustaje i zalijeće se prema gospođi , mašući rukama i izbijajući joj kantu iz ruku. Nakon toga, gospođa ju hvata rukama za vrat i počinje naguravanje.

“Na koga ti dižeš ruku?”, čuje se kako govori gospođa.

Na snimci se vidi kako jedan stariji gospodin pokušava razdvojiti žene i nekoliko učenika koji im prilaze. U pozadini se čuje negodovanje djevojačkih kolega, a čini se kako djevojka u jednom trenu i pljuje na ženu koju drži za majicu.

“Imate li i vi djecu?”, djevojčica urla na gospođu.

Na kraju videa čuje se kako gospođa pokušava umiriti tinejđericu, ali bezuspješno.

Vlasnik lokala davi učenika obližnje škole u Beogradu pic.twitter.com/YsjumULIcj

— Pluton (@Pluton45873221) 25. svibnja 2023

Što se dogodilo na stepenicama, za Kurir je otkrila žena sa snimkom, koja je otkrila da djeca svaki dan sjede na tom stepeništu, ali i da ona svakodnevno skuplja smeće koje ostavljaju za sobom.

Također, ona je rekla da nikad ne bi udarila dijete i branila se time da je tinejdžericu “nju prva udarila”.

“Došla sam na posao i grupa djece je sjedila na stepenicama. Lijepo sam ih zamolila da se sklone kao što i radim svaki dan i najmanje nekoliko puta dnevno. To ne radim samo ja, to radimo svi. Svaki dan čistimo smeće za njima. Sva su djeca ustala, samo jedna djevojčica nije”, rekla je ova žena i dodala.

“Lijepo sam zamolila nekoliko puta da ustane. Izašlo je još dvoje ljudi da je zamoli. Onda sam izašla s vodom i polila vodu po stepenicama. Ona na sebi nije imala trunku vode. Onda je ona skočila i prva mene udarila. Video je objavljen onako kako je djeci odgovarao. Nije objavljen dio gdje je ona mene napala”, ispričala je za Mondo žena koja je ušla u sukob s tinejdžericom.

Istaknula je da je svjesna da video koji je objavljen djeluje jezično jer je, kako je rekla, pušten samo dio gdje se branila. Navela je da je poslije razgovarala s tinejdžericom i da joj je dala svoj broj telefona.

“Nikad u životu ne bih udarila dijete. Nas dvije smo poslije razgovarale i inzistirala sam da zapišem moj broj telefona i ime da mi se jave njeni roditelji da razgovaram s njima ukoliko oni to žele”, kazala je ova žena.

Napomenula je da je škola u kojoj ide tinejdžerica više puta slala dopise o tome kako se đaci ponašaju, ali da nikada nije dobila odgovor. Nakon fizičkog sukoba policija je došla na lice mjesta i uzela je podatke od žene sa snimke.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr