Lloyds digital najavio je četvrto izdanje Digital Labin konferencije!

Na ovogodišnjem Štorije meetupu, Lloyds digital najavio je četvrto izdanje Digitalni Labin konferencije, obilježavajući poseban trenutak u svom uspjehu.

S ponosom objavljujemo da smo osvojili brončanu nagradu na prestižnom natjecanju Eventex te smo rame uz rame s najvećim tech konferencijama u Europi. Ova značajna pobjeda priznanje je našem predanom radu i inovacijama koje donosimo na području digitalne tehnologije. Hvala svima koji su bili dio naše priče, ali i onima koji će to tek biti.

Jedna od posebnosti ovogodišnjeg susreta Štorije bila je uzbudljiva panel rasprava o temi Kako će AI i razvoj umjetne inteligencije utjecati na naše poslove u budućnosti. Sjajni panelisti i stručnjaci za umjetnu inteligenciju – Bertalan Vanja (LJUDSKO), Monika Pejić (Mindsmiths), Martina Grgić (Smart Lumies) ja Monika Ivanović (infobip)zajedno su s moderatoricom Marijanom Šarolić Robić (CRO STARTUP)otkrili fascinantne uvide o utjecaju umjetne inteligencije na našu budućnost.

Nakon panel rasprave, CEO Lloyds digitala, Domagoj Ostović otkrio je kakve novosti nosi ovogodišnje izdanje konferencije. Najavio je kako će ovu dvodnevnu ICT konferenciju krajem ljeta u Labinu okupiti preko 800 developera, dizajnera, ali ove godine i – voditelja projekata iz cijelog svijeta koji će osim stručnih radionica održati i inspirativno govoriti o posljednjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Zaključak panel rasprave jest da danas živimo u eri snažno prisutne umjetne inteligencije koja će se svakako razvijati, te kako ovo vrijeme zahtijeva prilagodljivost i spremnost na promjene. Važno je biti svjestan utjecaja umjetne inteligencije na naš život te biti fleksibilan kako bismo iskoristili sve prednosti koje AI nudi, ali i suočili se s izazovima koje nam donosi ova tehnološka revolucija. Spremnost za učenje i prilagodbu postaju ključne vještine u ovoj sveobuhvatnoj dobi razvoja umjetne inteligencije.

Također, novost je i kako će se ove godine održati čak tri Masterclassa – premium radionice koje će se održati za manji broj ljudi, a voditi će ih neki od najvećih stručnjaka u industriji, kao što su Jérémy Minié i Deven Caron iz kanadske tvrtke Lokomotiva the Ilayda Kucukosmanoglu iz nizozemskog DEPT-aa tu su i važna hrvatska imena kao što su Josip Osrečki & Nikola Marijanović iz tvrtke ljubitelj, Andrija Prelec & Jure Sić iz tvrtke Supercharge dizajn.

Digital Labin 2023 očekivano se širi i raste, a ove će se godine održati na tri simultane pozornice – Dev, Design i Project Management. Na taj način Digital Labin postaje nezaobilazno mjesto susreta i učenja u svim segmentima i perspektivama u digitalnom svijetu, spajajući ih u jedinstvenu cjelinu.

Uz najavu ovogodišnje Digital Labin konferencijetroje sretnika iz publike imalo je priliku osvojiti karte za ovogodišnje izdanje konferencije.

Nakon završetka službenog dijela eventa, posjetitelje je zabavljao Nuspojave duo, koji je svojom glazbom stvorio atmosferu neprekinute zabave i neprocjenjivih trenutaka.

Više informacija o ulaznicama za ovogodišnje izdanje konferencije potražite na službenoj stranici Digital Labin.

Stranica nudi sve informacije o kupnji Early Bird kotizacije, kao i smještaju u vrhunskim hotelima, čiji će smještajni kapaciteti zbog velikog interesa biti popunjeni u sljedećih nekoliko tjedana, stoga organizatori pozivaju na rane prijave. Osigurajte svoju kartu već danas!

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr