Nabavite Windows 10 licencu za samo 13 € i besplatnu nadogradnju na Windows 11

Oni koji se pripremaju izgraditi novi stroj imat će priliku izdvojiti više za hardverski dio ili dodati neke dodatne licence koje su možda isprva isključili. VIP-cdkdeals.com nudi izuzetno velike popuste u usporedbi sa službenim cijenama. Potrebno je samo unijeti kod HR35 prije plaćanja kako biste ostvarili dodatni popust od 35% u odnosu na istaknute cijene.

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili “Kupi sada” ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Primijeni“. Nakon potvrde cijena će se smanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, ponovno instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i instalacija Windows 11).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u postavke (donja lijeva tipka Start> Postavke)

2. Unutar izbornika Ažuriranje i sigurnost odaberite Aktivacija

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Ažuriraj ključ proizvoda> Promjena ključa proizvoda)

U slučaju bilo kakvih poteškoća korisnička podrška dostupna je putem e-pošte service@cdkdeals.com.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji ili bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.

Više o temiIzvor:Bug.hr