U Zadar stiže najpopularniji street food festival u regiji

Svi ljubitelji nešto drugačijih okusa i sastojaka baziranih na biljnim proizvodima razveselit će vijest da će Burger Festival u Zadru uključiti i molitis Na biljnoj bazi sa svojim burgerima izrađenim isključivo od biljnih namirnica.

Nakon što je posjetitelje Fuliranja oduševio svojim specijalitetima poput sarmica, Beg’s Cheese burgerom, Beg’s Santa Ballsima, chillijem i Mac&Cheesom, na Zadar burger festivalu predstavit će se četiri burgera, a pozvani su ih kušati svi, bilo da ste vegan, vegetarijanac, fleksitarijanac ili zagriženi ljubitelj mesa.

Boje grada domaćina na Festivalu će predstavljati nenadmašiv street food start up iz Zadra, genijalci iz Druženje i zabava za piknik. Oni su najbolji debitanti i dobitnici dvije nagrade na Zagreb Burger Festivalu 2022., a svojim veselim duhom osvojili su srca mnogih street foodiesa diljem Hrvatske.

Picnic Mingle & Fun vozi se u svojoj “srebrnoj zvijeri na kotačima” i svojim sjajnim raspoloženjem, isto tako sjajnim burgerima i ukusnim koktelima privlače pažnju gdje se god pojave. U Zadru će nastupiti četiri izvanredna burgera, a to su redom: Blackie Burger, Burger od kozice, Juicy burger i Snow Burger, uz koje će se moći kušati i Sweet Potato krumpirići.

Domaću scenu također predstavlja ekipa iz Burgeri i više sa svojim vrhunskim burgerima koji su već dobro poznati svim Zadranima, ali i svim gostima koji dolaze u Zadar. Burgers & More će se na Burger festivalu Zadar predstaviti s pet delicija: Deluxe Bacon Burger, Truffle Burger, Rock’n’roll Burger, Italian Burger i New York Style Burger.

Izvrsni burgeri odlično idu uz ledeno Staropramen pivo i vrhunske koktele s potpisom u kojima će posjetitelji moći uživati ​​u Central Baru, Gingle Bells i Picnic Craft Cocktails kućicama.

Više o temiIzvor: Journal.hr