Amazon predstavio svoj najveći tablet do sada, Fire Max 11

Amazon je ovoga tjedna odlučio osvježiti svoju ponudu tableta koje je predstavio Fire Max 11. Iako to tako možda ne zvuči po specifikacijama, radi se o njihovom najjačem tabletu do sada, koji je, prema riječima tvrtke, namijenjen za “igranje i posao”.

Naime, Fire Max 11 dolazi s 11-inčnim zaslonom rezolucije 2.000 x 1.200. Iz Amazona nisu otkrili ostatak specifikacija zaslona, ​​nije poznato da je tablet pogonjen MediaTekovim MTK8188J SoC-om od osam jezgri, uparenim s 4 GB RAM-a i 64 GB, odnosno 128 GB interne memorije.

Amazon Fire Max 11 📷 Foto: Amazon
Amazon Fire Max 11 Fotografija: Amazon

Kapacitet baterije također nije poznat, no prema tvrdnjama Amazona, korisnici bi trebali očekivati ​​korištenje do 14 sati Fire Maxa 11 prije nego što ga treba ponovno napuniti. Uz tablet dolazi 9-vatni punjač koji će ga napuniti do stotke za oko četiri sata, a za nešto brže punjenje može se dodatno kupiti adapter od 15 W.

Fire Max 11 ima dvije kamere od 8 megapiksela – jednu na stražnjoj i jednu na prednjoj strani. Od ostalih značajki, tu je podrška za Wi-Fi 6 i Bluetooth 5.3, kao i Dolby Atmos zvučnici. Početna inačica tableta s reklamama na zaključanom zaslonu, već se sada može prednaručiti na njemačkom Amazonu po cijeni od 269,99 eura. Za verziju bez reklama, treba se nadoplatiti 15 eura. Uz uređaj se može kupiti i igla i namjenska tipkovnica sa postoljem, ali tada cijena raste na 394,97 eura.

Amazon Fire Max 11 📷 Foto: Amazon
Amazon Fire Max 11 Fotografija: Amazon

Više o temiIzvor:Bug.hr