Biserna vaza osvojio je TikTok, a saznali smo gdje vas možete nabaviti kod nas

Stiglo nam je napokon toplije i sunčanije vrijeme, proljeće je u svom punom jeku, pa već polako maštamo o opuštenim ljetnim danima. Jedna od prednosti toplijeg vremena svakako je cvijeće koje donosi živost, kako u prirodi tako iu našim domovima. Stoga želimo i svoj dom pretvoriti u pravo oazu, a cvijeće nam je svakako jedna od omiljenih dekoracija. Uz njega se odmah bolje osjećamo. Ipak, što je lijepi cvijet bez lijepe vaze?

Vaza koja je osvojila TikTok

Tu nam je izbor još teži jer volimo vaze u raznim oblicima i izrađene od raznih materijala. Posljednjih godina skulpturalne vaze sve su popularniji detalji u uređenju interijera, a prostor unosi jednu dozu elegancije. Stoga ako i vi razmišljate o jednoj novoj koja će vam osvježiti prostor, skratili smo vam vrijeme i pronašli jedinicu koja vam treba ovo proljeće.

Svake godine u svijetu uređenja interijera prevladava pregršt novih trendova. Vaze se svakako ističe kao jedan od morati imati trendova u svijetu interijera. Važe mogu biti prava mala skulpturalna remek-djela koja će vrlo efektno podignuti svaki interijer, što potvrđuje i ona koju smo pronašli u IKEA trgovinama.

Više o temiIzvor: Journal.hr