Castañer espadrile su i ovog ljeta najpoželjniji komad. Izdvajamo našeg favorita

Castañer – španjolski brend s najljepšim espadrilama

Prva radionica je osnovana još davne 1927. godine i otada je ovaj brend specijaliziran za različite modele espadrila. U tom ih smislu možete pronaći u različitim modelima, bojama i dezenima. Nova kolekcija odmaknula se od uobičajenih bež tonova i modeli dolaze u vibrantnim nijansama poput zelene, ružičaste i narančaste. No, za one koji su vjerni njihovim klasicima prisutni su i bež i zemljani tonovi. Što se tiče modela, u ponudi su ravne, chunky i visoke espadrile ovisno o onom što želite. Preferiramo niske modele, ali moramo priznati kako su njihovi visoki modeli poznati po udobnosti i stabilnosti pa ako se dvoumite, predlažemo model na petu.

Ljetne kombinacije s espadrilama

Ljetne kombinacije su opuštene iu njima se volimo osjećati dobro. Planiramo godišnje odmore u kojima ćemo uživati ​​na moru ili putovati, a ove cipele će se uklopiti u sve vaše obveze. Želite li kreirati ljetni opušteni look ili glamuroznu kombinaciju, ovi su modeli odličan odabir.

Možete ih kombinirati na duge haljine, mini haljine u kombinaciji s cekerima ili mini torbicama. Predlažemo da ih nosite uz bermude, kratke hlače i suknje. Što god odabrali, ove espadrile podići će vaše ljetne outfite na pravi način. U nastavku izdvajamo naš favorit iz trenutne ponude modela.

Više o temiIzvor: Journal.hr