Na zagrebačkoj norijadi dvije osobe teže ozlijeđene: Policija objavila detalje

Tijekom obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata morala je intervenirati policija, ali i hitna pomoć.


Od 11 do 20:40 na prostoru Trga bana Josipa Jelačića i Bundeka održana je tradicionalna proslava “Dan zagrebačkih maturanata”. Policajci su postupali prema jednoj osobi prema kojoj su korištena sredstva prisile zbog sprječavanja bijega osobe koju treba privesti na kriminalističko istraživanje.

Dan mladosti u Kumrovcu - 4Policajci su tjerali da skine kapu s petokrakom, ona im je odgovorila: “To je simbol mira i slobode”Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslovaBožinović o smijenjenom načelniku: “Ne postoje indicije koje bi njega dovodile u taj kontekst”

Tijekom proslave, dvije osobe su teško ozlijeđene, a jedna lakše. U sklopu cijele proslave Dana maturanata, nisu zabilježena oštećenja imovine građana.

Tijekom okupljanja na prostoru Bundeka iza 17 sati, nakon zaprimljene dojave o sukobu nekoliko maturanatapolicijski službenici postupali su prema 21-godišnjaku kojeg su priveli u službene prostorije policije.

U sukobu su dvojica mladića starosti 19 godina ozlijeđena te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je kasnije utvrđeno kako je jedan od njih teško ozlijeđen, a drugi lakše. Kriminalističko istraživanje je u razdoblju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Iza 20 sati u Ulici Dragutina Tadijanovića Gavrana, u sukobu nekoliko nepoznatih osoba teško je ozlijeđen maloljetnik kojem je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr