VIDEO Vlašićev show u Speziji: Majstorski asistirao dva puta

POGLEDAJTE PREDSTAVU

Foto: Nderim Kaceli/LiveMedia / ipa-agency.net

Torino se bori za osmo mjesto koje potencijalno vodi u Europu, a sreću Ivanu Juriću donio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić. Ovakve igre rade uoči završnice Lige nacije

Ako se poklopi, i osmoplasirani u talijanskom prvenstvu mogao bi u Europu sljedeće sezone. Situacija s Talijanima u europskim natjecanjima bit će jasnija nakon finala Lige prvaka,Europske lige ja Konferencijske lige u kojima su Između, Roma ja Fiorentina.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je, svakako, vrlo bitno Torinu našeg Ivana Jurićakoji se za osmo mjesto bori s Monzom, Bolognom, Fiorentino ja Udineseom. ja za Nikolu Vlašićakoji je briljirao na gostovanju kod Spezije u pretposljednjem kolu Serie A. ‘Granata’ je slavila s velikih 4-0, a Nikši je upisao dvije asistencije.

Autogol za vodstvo gostiju postigao je Wisniewski u 24. minuti, u drugom poluvremenu na sceni je stupio hrvatski veznjak. Prvo je poslužio Ricci u 72., a zatim i Ilića samo četiri minute kasnije.

Kod prvog pogotka proigrao je svog kolege veznjaka, koji je potom sjajno pogodio s poludistance. U drugom je fantastično navukao suparnika na sebe uz gol-crtu, prevario ga driblingom i okrenuo, a onda je Ilića poslužio vrhunskim uzvratom za 3-0.

Konačnih 4-0 postavio je prije samog kraja utakmice u 97. minuti Karamoh.

Vlašić ove sezone ima učinak od pet golova i osam asistencija.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr