SHARONE STONE U BIKINIJU: Pokazala kako izgleda sa 65 godina: 'Ova žena nema kompleksa!'

Foto: Guliver Image/REUTERS/Eric Gaillard

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Slavna glumica Sharone Stone u ožujku je napunila 65 godina, a još uvijek plijeni pažnju svojim mladolikim izgledom. Ipak, mnoge je iznenadila najnovijom objavom na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj poziva u izazovnoj pozi u uskom bikiniju.

“Spremna za ljeto”, napisala je zvijezda “Sirovih strasti” koja njeguje prirodan izgled, iako je priznala kako je ranije ubrizgavala botoke.

Sam prizor podijelio je svoje brojne pratitelje, neki su joj udijelili komplimente, dok su neki pisali kako bi trebala više vježbati mišiće stražnjice jer izgleda kao ‘palačinka’.

“Mora početi raditi vježbe za stražnjicu, za tu palačinku”, “Volim Sharon, ali za mene je ovo – ne”, “Bravo kraljice, mislim da nikad nisi bila senzualnija”, “Ova žena nema kompleksa”, samo su neki od komentara .

Sharon je nedavno na 43. ceremoniji dodjele Muse nagrade u New Yorku prisjetila film ”Sirove strasti” i tim povodom otkrila neke nove detalje.

“Zaradila sam samo 500 tisuća dolara. Michel Douglas dobio je 14 milijuna. Tada sam bila nova u svijetu glume, a on je bio velika zvijezda”, rekla je glumica.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr