Sjajna neobjavljena serija koju možete staviti na svoj binge popis

Djevojke iz Derryja

Na Netflixu je ove jeseni stigla treća sezona hvaljene britanske serije Djevojke iz Derryja. Serija prati petero srednjoškolaca koji odrastaju u mjestu Derry u Sjevernoj Irskoj tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća. Pokazano je kako se nosi s univerzalnim izazovima tinejdžerskog života uslijed velikog političkog sukoba. Riječ je o seriji koja svojim britkim humorom osvaja prvu!

Ljubav i anarhija

Svemir skandi produkcije skriva one prave TV i filmske dragulje. Ovoga smo se puta odlučili za ljubav i anarhija, skroz šarmantnu romantičnu komediju koja će vas nasmijati, a povremeno i dirnuti. Radnja se vrti oko Sofie, konzultantice i udane majke koja ganja karijeru u svom novom projektu. Mora promijeniti stvari u zastarjeloj izdavačkoj kući u kojoj upoznaje Maxa, mladog IT tehničara.

Njihov urnebesan i koketan odnos temelji se na neobičnim izazovima koje sami sebi postavljaju, a koji često šokiraju društvenu okolinu. Ne, ova kratka igrica transformira i mijenja glavne protagoniste mnogo više od svakodnevice.

Alias ​​​​Grace

Miniserije Alias ​​​​Grace donosi adaptaciju istoimenog romana Margaret Atwood iz 1996. godine, koji pak dramatizira stvarno suđenje za ubojstvo iz 1843. godine. Radnja prati dvoje slugu osuđenih za ubojstvo svog poslodavca. Ako ste voljeli Sluškinjinu priču, Alias ​​​​Grace je serija koju ćete definitivno željeti gledati.

Kraj jebenog svijeta

Serija prati putovanje 17-godišnjih kolega iz razreda Alysse i Jamesa: sarkastične buntovnice i nadobudnoga serijskog ubojica. Glavni glumci, Jessica Barden i Alex Lawther postigli su magnetsku kemiju kao neobičan kao protagonist, s besprijekorno smiješnim rečenicama potpomognutim dramatičnom ironijom jednog lika koji poetično govori o ubojstvu druge gotovo svake epizode. Na Netflixu su dostupne sve sezone serija.

Santa Clarita dijeteta

Otkazivanje ove serije nakon tri sezone mnoge još uvijek nisu preboljeli. Zvijezde ove horor komedije su Drew Barrymore i Timothy Olyphant, koji glume supružnike čiji se život drastično mijenja kada jedan od njih postane zombijem. Ono što slijedi je niz zabavnih (i morbidnih) situacija koje će vas nasmijati do suza.

Fotografija: IMDb

Više o temiIzvor: Journal.hr