FOTO: St. Pietro spektakularnim partyjem otvorio sezonu

Nezaobilazna ljetna destinacija za nautičare koji uživaju u hrvatskom jugu, kao i za sve posjetitelje koji traže opuštajući predah od gradskog asfalta.

Restoran i lounge bar Sveti Petar na bajkovitom otočiću Supetru, između Dubrovnika i Cavtata, otvorio je sezonu spektakularnim partyjem na kojem je nastupila kraljica house glazbe Barbara Tucker. Svjetska glazbena legenda publici je priredila nezaboravan provod i oduševila ih poznatim melodijama i energičnim nastupom.

Proslava otvorenja ovog popularnog mediteranskog raja privukla je brojne posjetitelje koji su uživali u dobroj glazbi, finoj hrani, pomno biranim slikama i predivnoj zalasku. Među okupljenima su bili Dora Predojević, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Ljubomir Dorontić, Svetlana Bjelan i mnogi drugi.

Omiljena ljetna destinacija

Ljeto je radost života, a posjetitelji St. Pietra će cijelo ljeto moći uživati ​​u ovoj nezaobilaznoj destinaciji za sve koji se nalaze u hrvatskom jugu. Omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje u ugodnim kabanamaupijanje sunca, uživanje u jako dobroj hrani i potpis koktelima, idealno je mjesto na kojem možete provesti cijeli dan, uz potpuni reset uma i tijela.

Sva su jela u St. Pietru spravljena od lokalnih svježih namirnica visoke kvalitete pa tako i od prvoklasne ribe, friškog ulova lokalnih ribara. Svojom ponudom autentične domaće kuhinje predstavljene na svjetskoj razini, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom glazbom i nevjerojatnim pogledom na koju su se božju stranu okrenuli, St. Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

Mediteranski rajski otok

Ovoga ljeta svi mogu uživati ​​u ugodnim kabanama, mediteranskoj hrani, čarobnim zalascima sunca i atmosferi svjetskih klubova u ritmu dobre glazbe. Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera, a uz brz i siguran transfer gosti mogu uživati ​​u još bezbrižnijem i opuštenijem provodu.

Hladovina cabane pruža pogled na otvoreno more, prekrasni Dubrovnik ili pitomi zaljev pa uz svoje najdraže ljude možete potpuno uživati ​​u udobnom privatnom kutku mediteranskog raja, rashladiti se od ljetnih vrućina i ispratiti sunce u najljepšim zalascima uz prekrasne arome Casdagli Cigare, premium obiteljski brend s jedinstvenim i dosljedno kvalitetnim cigarama koje pružaju osjećaj luksuza, elegancije i tradicije. Savrše

Više o temiIzvor:Poslovni.hr