Sam kosio travu ispred Zagrebačkog holdinga kako bi ukazao na nepokošeni grad

Zanimljivo je da je ispred Gradskog poglavarstva sve pokošeno, a ispred Holdinga ‘ništa’.

Igor Peternel iz Domovinskog pokreta u ponedjeljak je kosilicom kosio travu ispred Zagrebačkog holdinga, kako bi skrenuo pozornost javnosti da je gradska vlast, na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, dopustila da grad zaraste u travu i grmlje.

“U Zagrebu se zelene površine ne kose i ne održavaju, narušava se estetski izgled grada i stvara higijenski i zdravstveni problem”, istaknuo je Peternel na konferenciji za novinare koju je ispred Holdinga održao zajedno s predstavnicima Agramerije. Zabava.

Gradska vlast nakon dvije godine mandata bavi se skandalom za skandalom, a ne radi ono za što su izabrani, ironizirao je, zatvorivši se opaskom da je možda “nepokošena trava” dio njihovog predizbornog programa.

Zanimljivo je, kaže, da je ispred Gradskog poglavarstva sve pokošeno, a ispred Holdinga “ništa’.

S obzirom na vremensku prognozu koja idućih dana najavljuje kišu, Peternel je upozorio da se kroz tjedan-dva može očekivati ​​najezda komaraca u Zagrebu kao iu Baranji.

Građani su, istaknuo je, vladajućima oko dali svoj glas, misleći da će raditi za dobrobit zajednice, no polako osvještavaju koliko je grad zapušten i kako se smije ne odvozi.

”Ulazimo u druge dvije godine mandata, na način da nema vizije i da se ne zna što će biti s otpadom”, rekao je Peternel.

Istaknuo je i da je plan o suradnji s Novskom u gospodarenju otpadom definitivno propao, te da je direktor Centra za gospodarenje otpadom podnio ostavku, što je, kaže, “skroz prošlo ispod radara”.

Upozorio je i da će se “kroz dan-dva” dodijeliti nagrada Grada Zagreba ravnateljici bolnice Sveti Duh Ana-Mariji Šimundić.

Za Šimundića je rekao da na toj poziciji ne bi trebala biti više ni minuta, s obzirom na sve skandale kojima je okružena i zbog načina na koji vodi bolnicu.

Ne, nagrađuje ju se i ostavlja na funkciju jer joj se, kaže Peternel, vraća politički i ideološki dug samo zato što je uspjela “odraditi ono što su preds.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr