Oglas za apartman na moru postao je veliki hit: Jeftino, ali samo za domaće…

Zanimljiv oglas osvanuo je u Facebook grupiApartmani Hrvatskagdje je jedan Dalmatinac odlučio svoje apartmane iznajmljivati ​​samo Hrvatima i to po puno povoljnijim cijenama nego što su trenutno na tržištu:

– Ma ja ove godine iznajmljuje samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 i jednog za 8 osoba. Pošto su se cijene sve napumpale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimskih 15 kuna na akciji, pošto je malo skupo ko da muzu iz Zlatnog Teleta, pošto ako nekad za 1500 kuna mogu kupiti dobar bicikl, a sad nemoš nikakvu, pošto san vidija u jednom dućanu da prodaje posebno onaj ravni dija stola za metnit pijate na njega A POSEBNO NOGE OD STOLA, majketi irudove, pošto mudante koštaju 6 eura, a prije su bile 20 kuna, ja ne znan evo. Pošto FUNKCIONALNA MAJICA u jednom trgovačkom lancu košta 20 eura, ne razumin kakva je NEFUNKCIONALNA MAJICA. Što, nema rupu za glavu? Pošto je auto prije bija sto iljada kuna, a sad je 160, ja iznajmljujen:

– 2 osobe=45€
– 3 osobe=55€
– 8 osoba=130€

Klima, wifi, kućni aparati, perilica rublja, televizori 82 cm u malim stanovima i 100 i sitniš u velikim, tosteri, štednjak, majčina kupaonica.
Do centra grada: 150 metara
Do plaže di moš leć ka čovik pod bor: 350 metara
Ima svega jeftino za pojist ako ćeš u restoranu, a ako nećeš, skuvaš u apartmanu manestre i poliješ s tri pomidora iz vrtla i eto ti večere.
Eto, otvaranje 1.6., zatvaranje 30.9.
Misto: SELINE
Apartmani: ANTE
Piće dobrodošlice: KARLOVAČKA
Zakus

Više o temiIzvor:Poslovni.hr