Velika proslava u Luci pored Zaprešića

Tvrtka Lagermax Logistika Hrvatska jučer je svečanootvorila novoizgrađeno logističko skladište u mjestu Luka pored Zaprešića, a velikom proslavom obilježeno je i 25 godina rada Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj. Svečanosti su uz preko 500 poslovnih partnera i zaposlenika nazočili i izaslanik predsjednika Vlade dr. Mate Granić, predstavnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture državni tajnik Josip Bilaver the zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec u pratnji pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i fondove Europske unije Damira Fašaića.

Kako bi se zahvalili općini na kojoj djeluju već dugi niz godina, načelniku općine Darku Kralju uručena je donacija u iznosu od 5.000,00 eura. Donirani novac će biti iskorišten za proširenje i uređenje dječjeg igrališta u blizini Osnovne škole Luka.

Uz postojeće skladišne ​​prostore od 16.500 m2 otvoreno je novo logističko skladište, koje se prostire na 20.000 m2. Za te potrebe uloženo je 15,3 milijuna eura čime su stvoreni uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi čime se pridonijeo razvoju Zagrebačke županije i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Na krovnim skladištima postavljeni su solarni paneli za proizvodnju električne energije jer je fokus tvrtke i na razvoju ekoloških rješenja usmjerenih na očuvanje okoliša što je i budućnost kad je poslovanje u pitanju.

Lagermax grupacija u Hrvatskoj kontinuirano radi na održavanju visoke razine profesionalnosti, kvalitete usluga i konkurentnosti te ulaganju u daljnji razvoj poslovanja. U planu je izgradnja novih skladišnih prostora te uvođenje dodatne djelatnosti – proizvodnja drvenih paleta. Osim sjedišta u Luci pokraj Zagreba, Lagermax Logistika Hrvatska posluje u regionalnim centrima u Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Koprivnici.

„U skladu s našom vizijom i misijom pod sloganom „Zajedno u pokretu“ neprestano pratimo tržišne trendove i potrebe naših klijenata. Otvaranje novih skladišnih kapaciteta rezultat je naše namjere da im pružimo optimalne logističke koncepte, s kojima ćemo ostati tržišni lider u logistici, transportu, skladištenju i distribuciji raznovrsne robe; te s prilagođenim logističkim rješenjima, prilagođenom automobilskom segmentu, biti proaktivan čimbenik u budućnosti koji donosi tehnološki napredak i e-mobilnost u opskrbnim lancima”, ijavio je Dino Mišar, direktor tvrtke Lagermax Logistics Croatia doo.

„Više od 25 godina rada i postojanja Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj, čini nas ponosima i obvezuje nas da kroz ovu, ali i sve dosadašnje i buduće investicije, klijentima možemo jamčiti visoku razinu logističke usluge s mjerljivom dodanom vrijednošću uz ispunjenje ugovorenih ključnih pokazatelja uspješnosti“izjavio je Robert Bašić, direktor tvrtke Lagermax Autotransport doo.

Renomirana tvrtka za međunarodno otpremništvo i logistiku

Lagermax Group je austrijski koncern koji uspješno posluje više od 100 godina i broji 58 podružnica u 14 zemalja. Hrvatska grupa koja se tijekom godina istaknula kao lider u području logistike, transporta, skladištenja i distribucije raznih roba, kao i specijalizirane logistike vezane za segment automobilizma (prijevoz

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr