Trudnički stil Pernille Teisbaek pokazuje kako istaknuti trbuščić na najbolji način

Ponosno pokazivanje trbuščića

U zadnje vrijeme sve više poznatih trudnica će pokazivati ​​svoj goli trudnički trbuščić. Taj trend pokrenula je Rihanna, koja je uvijek ispred vremena, u svojoj prvoj trudnoći. Ni Pernille ne zaostaje za trendom. Često nosi prevelike košulje koje otkopča otkrivajući trbuščić te ga na Instagramu ponosno pokazuje.

Prije osam tjedana na Instagramu je otkrila kako četvrto dijete očekuje ljeto, a od tada vješto upravlja stilskim poteškoćama koje se mogu pojaviti kada je osoba trudna. Zapravo, rekli bi mi kako se njen modni stil popeo i na veću razinu otkad je objavila trudnoću. To je osobito impresivno s obzirom na to da svijet visoke mode često nije vješt u opskrbljivanju kul i stylish odjeće za trudnice.

Stilski iu trudnoći

Ovaj put Pernille odlučila se za jednobojne midi i maxi haljine koje još više ističu njezinu trudničku figuru. I dalje ide u korak s trendovima pa ih kombinira u svom trudničkom stilu XXL torba koje su apsolutni hit ove godine kao i balerinke modne kuće Alaïa. Mi smo odabrali neke od njenih najboljih trudničkih outfita te smo izdvojili slične komade koji mogu inspirirati i vas.

Više o temiIzvor: Journal.hr