Bob frizura apsolutni je ljetni hit. Donosimo vam 10 različitih varijanti za inspiraciju

Kourtney Kardashian i moderna gljiva bob

Ovaj tip bob frizure bio je popularan 1920-ih kada je bio upotpunjen tupo rezanim šiškama. Kourtney Kardashian mu je dala moderan twist i uvila vrhove što daje vrlo šik izgled. Ovakva frizura ne zahtijeva previše održavanja i lako se stilizira, a daje svjež izgled licu.

Aubrey Plaza i njezin talijanski bob

Ako imate prirodnu valovitu ili kovrčavu kosu, talijanski bob izvrsno će vam pasati. Kraj je tup i zdepast, ali suptilni slojevi prošarani duž sredine kose stvaraju oblik i kretanje kako bi se poboljšala tekstura, a pogotovo efektno izgleda kada se nosi prebačen u stranu. Ovakva frizura daje više svestranosti pri stiliziranju što je čini savršenom za one koji vole mijenjati svoj stil iz dana u dan, umjesto da se drže prepoznatljivog izgleda. Aubrey Plaza odlučila se za holivudske glam štih, a ovakav bob savršeno je grlio njeno lice.

Hailey Bieber i njen dečko bob

Iako joj ovo nije prvo poigravanje s bob frizurom, Hailey Bieber je ovu godinu počela s dosad najkraćom bob frizurom. Boyfriend bob je šik i minimalistički, ali daje dozu zabave i sofisticiranosti. Njegov kroj laskalicu na način koji ga uokviruje, a ne mora padati niz sredinu. Postoji puno varijacija ove frizure i slobodno se s njom možete poigrati. Kosu ne morate ni peglati, može se oblikovati teksturom koja odgovara vašem tipu kose i raspoloženju.

Alexa Chung i slob

Slob je jedan od najtraženijih bob frizura ove godine. Riječ je o spajanju riječi gladak i bob, a to je alternativa za frizure koje se ne moraju posebno održavati. To je stil jedne duljine koji uklanja nepotrebne slojeve, a laska skoro svima. Pristaje različitim vrstama kose i teksturama te većine oblika lica. Alexa Chung odlučila se za ovakvu varijantu bob frizure, a često slob začini valovima tako da joj frizura nikada ne izgleda dosadno.

Više o temiIzvor: Journal.hr