Rebrasti bijeli top – jednostavan komad za bezbroj stilskih kombinacija

Dosta se priča o prednostima minimalizma kapsula garderoba. Od savršeno skrojenog balonera do najljepšeg para traperice, posjedovanje kvalitetnih osnovnih komada može učiniti jutarnje odijevanje beskrajno lakšim. I dok smo naravno pobornici bezvremenske klasike, čini se da ove sezone osnove garderobe dobivaju nadogradnju. Barem što se majica bez rukava tiče. Klasične potkošulje prošle godine dobile su novo ruho i postale jedan od najpoželjnijih komada u modernom svijetu, ali ove sezone njihova popularnost ne jenjava. Rebraste topove nosit ćemo cijelu sezonu.

Dizajneri koji su modernizirali rebrasti gornji dio

Loewe je bio prvi brend koji je popularizirao ovaj basic komad. Modeli su prilikom predstavljanja kolekcije proljeće/ljeto 2022 pistom prošetali noseći rebraste topove bez rukava s izvezenim prepoznatljivim logotipom brenda. Komad je odmah postao hit i čak je sebi donio željeno mjesto na Listovom indeksu top 10 najpopularnijih proizvoda za 2022. godinuModna platforma uzima u obzir spominjanje na društvenim mrežama, pretraživanja, prodaju i preglede stranica više od 8 milijuna artikala kako bi odredila koji su proizvodi najtraženiji . Složit ćete se, doista temeljit proces.

Sljedeća je bila Prada, koja je na modnoj pisti za jesen/zimu 2022. pokazala brojne majice bez rukava s vrlo istaknutim, kultnim trokutastim logom, nekoć rezerviranim za torbice, gornju odjeću i kožnu galanteriju. Naravno, malo je spominjati da je klasični bijeli top odmah zasjeo na vrh liste želja mnogih ljubiteljica mode.

Više o temiIzvor: Journal.hr