IZRAELCI DEGRADIRALI LEGENDU O ZVIJEZDI! Kontroverzni Srbin rođen u Kninu doživio je novi udarac

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/GIŠ.

Crvena zvezda ima jako velike ambicije u nadolazećoj sezoni, a koliko su ozbiljni govori i kako su unatoč osvajanju naslova prvaka i Kupa doveli novog trenera Izraelca Baraka Bakhara.

Svi u klubu iz Beograda imaju velika očekivanja od izravnog plasmana u grupu Lige prvaka, a novi trener krenuo je očistiti svlačionicu od igrača koji mu nisu prioritet.

Tako je jedan od ljudi koji se našao na meti i legenda Crvene zvezde, vratar kanadske reprezentacije Milan Borjan, koji više nije prvi izbor na golu u nadolazećoj sezoni.

Inače neugodne vijesti da više nije prvi golman Crvene zvezde Milan Borjan saznao je preko telefona, a sve mu je na poziv priopćio novi trener Bakhar.

Velika čistka

Kako prenose mediji iz susjedstva, Borjan je samo jedan od brojnih Zvezdaša kojeg Bakhar ne vidi u posljednjoj sezoni među ‘crveno-bijelima’, a trener ga namjerava zamijeniti novim prvim vratarom.

Kako prenosi Telegraf, Barak Bakhar je obavijestio Milana Borjana da traži novog prvog golmana #fkcz | #czv pic.twitter.com/rWNFYyl8ok

— Ogi (@ogiczv) 31. svibnja 2023

Borjan još ima ugovor sa Zvezdom, a sada će na njemu ostati u klubu ili će tražiti novu sredinu u kojoj bi bio prvi izbor trenera.

Milan Borjan proslavio se izjavama o srpskoj Dalmaciji i Kninu iz kojeg je rođen, a na kraju se zamjerio Delijama koji su ga prozvali ‘traktoristom’ pa 35-godišnjaku situacija nije nimalo laka .

Autor:Dnevno.hr/GIŠ.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr