Ovo su najzlobniji znakovi zodijaka

Svatko ima zlu crtu u sebi, no kod nekih znakova ona je izraženija i naglašenija. Ovo su četiri najopakija horoskopska znaka.

Škorpion – najzlobniji horoskopski znak

Bez previše napetosti, medalja za najopakiji horoskopski znak ide Škorpionu. Osobnost Škorpiona puna je zamršenih slojeva, ali osobina koja najviše blista je njihovo lukavstvo, piše Zadovoljna.rs.

Leo – glavni saboter

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zloban um. Lav voli biti zvijezda i učinit će sve da ostane u središtu pozornosti! Lav je horoskopski znak koji će se proslaviti i nije spreman ništa prepustiti slučaju. Ako vam stoji na putu da ostvarite svoje ciljeve, samo ga pregazite.

Djevica – zli genije

Djevice su jedan od najinteligentnijih znakova zodijaka, iako često koriste svoj mozak za smišljanje zlih planova. Djevica se može ponašati slatko i nevino na površini, ali ispod svega toga smišljaju mnogo lukavih planova.

Ovan – čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri vatrena znaka, Ovan je prirodno agresivan i nikada neće dopustiti da se dogodi nešto protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak uživa iu smišljanju osvete neprijateljima.

N1 pratite putem aplikacije zaAndroid|iPhone/iPadi mrežaCvrkut|Facebook|Instagram|TikTok.

Više o temi