Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore u iznosu od 3,1 milijun eura

Ericsson Nikola Tesla potpisao je niz novih ugovora u segmentu digitalne transformacije društva te u području proširenja i modernizacije komunikacijskih rješenja za poslovne korisnike u vrijednosti od 3,1 milijun eura.

S Ministarstvom turizma i sporta RH ugovorena je suradnja u okviru projekta Hrvatski digitalni turizam – eTurizam. Razvojem i stavljanjem u funkciju mobilnih aplikacija središnjeg portala, javnom sektoru omogućit će se učinkovito planiranje, provođenje i praćenje turističkih politika, dok će se ostalim dionicima osigurati brže, kvalitetnije i jednostavnije poslovanje.

Nastavlja se rad na modernizaciji Informacijskog sustava katastra i zemljišnih knjiga; s Ministarstvom pravosuđa i uprave (MPU) RH te Državnom geodetskom upravom potpisani su ugovori vezani uz nadogradnju, održavanje i nove izmjere. S MPU RH ugovorena je i nadogradnja te održavanje Jedinstvenog informacijskog sustava za nadzor nad provedbom Zakona o općem upravnom postupku te nadogradnja i održavanje sustava upravljanja kvalitetom u javnoj upravi.

Dio ugovorenih poslova je u segmentu zdravstva – ističemo nastavak konsolidacije sustava zdravstvene informacijske infrastrukture CEZIH sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva.

Više o temiIzvor:Bug.hr