Josipa Lisac o borbi s išijasom i Letu 3: 'Jako me boljelo. Još sam uvijek daleko od izlječenja'

POVRATAK GLAZBENE DIVE

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

Legendarne pjevačice tri mjeseca nije bilo na sceni. Otkazala je koncerte pa su se mnogi zabrinuli je li dobrog zdravlja

Nemojte me uopće pitati, ni sama ne znam kako sam. To je još uvijek išijaš, još uvijek sam daleko od izlječenja, ali sam puno bolje, poručila je Josipa Lisac (73) tijekom gostovanja u RTL Direktu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarne pjevačice tri mjeseca nije bilo na sceni. Otkazala je koncerte, pa su se mnogi brinuli je li u dobrom zdravstvenom stanju. Onda se prošle subote pojavile u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog i pokazalo da je još u dobroj formi.

Foto: Neva Žganec/PIXSELL

– Mislim da sam duhovno jača nego tjelesno što se vidi. Štap je bio što, zašto se ne bi vidio – rekla je Lisac, koja je u Lisinskom nastupila povodom 50 godina Dnevnika jedne ljubavi. Svog prvog albuma, koji spada u antologiju hrvatske glazbe.

Posljednji njezin koncert bio je također u Lisinskom u veljači ove godine. Bio je rasprodan, baš kao i ovaj proteklog vikenda.

– Taj koncert je bio rasprodan u 12. mjesecu. Bila sam izuzetno dirnuta vremena. Na prvom koncertu rekla sam da sam išijas dobila od stresa kada sam čula da su se dva koncerta rasprodala. To bi bila neka moja dijagnoza. Svi kažu pokret, ja sam mislila da sam se možda prehladila. Jako mi je boljelo, jako. Nisam uzimala, zbog glasa i glasnica nisam uzimala lijekove, ali nećemo sada o tome – objasnila je pjevačica.

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

Dotaknula se i Zoran Prodanović Prlje(58) iz godine 3koji je poslušao njezin savjet nakon što se prehladio uoči finala Eurosonge.

– Nemojte me pitati kakav savjet. Pa dobro, bili su super, fenomenalni. Jako su mi se svidjeli. Bili su svoji, fenomenalno. Vidite koliko su zaintrigirali mase, kad vas netko počne imitirati, zvali što je to, kako im se pjesma zove.. Oni su zapravo ljude fascinirali, a sad to što je žiri rekao je nevažno rekao – istaknula je Lisac.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell/EurovisionWorld/Snimak zaslona

Inače, pjevačica je Prlji savjetovala neka konzumira med i đumbir kako bi mu se glas oporavio do finalne večeri u Liverpoolu.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr