'OVDJE SE RADI O KRAĐI!' Nina Badrić upozorava Hrvate: 'Ne nasjedajte na ovu prevaru'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ NK

Pjevačica Nina Badrić nedavno je na svom Facebook profilu podijelila informaciju da je nedavno bila žrtva krađe identiteta.

Naime, Nina je objavila screenshot oglasa u kojem se koristi njezina fotografija u svrhu promocije jednog proizvoda za mršavljenje. U nadi kako njezini fanovi ne bi nasjeli na prevaru, Nina je sve pozvala na oprez i istaknuo da je riječ o kraćem identitetu i da nema čarobnih pripravaka za mršavljenje.

”Ne nasjedajte na ovu prevaru. Ovdje se radi o krađi identiteta i imena. Ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite. A ničarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica”, poručila je Nina u svojoj objavi.

Ne, izgleda kako je jedna obožavazeljica ipak nasjela na prevaru i kupila istoimeni proizvod za mršavljenje.

”Ja povjerovati i naručila. Na vrijeme sam pročitala da se radi o prevari i eto danas stigla obavijest da je stigao paket i neću ga podići”, napisala je obožavateljica u komentarima.

Ostali fanovi su pak u komentarima ostavili pokoji savjet kako uistinu učinkovito i brzo smršavjeti.

”A može se malo i potrčati”, ”Samo manje jesti i kilogrami nestaju, to znam iz vlastitog iskustva. Ništa pripremiti i ostalo”, ”Nina, keto kao način ishrane radi, još kako. Nisi gladan, a nestaješ”, savjetovali su u komentarima.

Podsjećamo, Nina je u nedavnom intervjuu otkrila da je postala veganska tortaa mnogi su primijetili da nikada nije izgledala bolje.

“Imala sam potrebu nešto brzo mijenjati, tražilo me iznutra. Počelo je sve kao nekakav eksperiment, dva, tri dana, a na kraju mi ​​se svidjelo tako da se pretvorilo već u tri godine. Sve više ide prema tome da me zanimasirova ishrana, strašno puno mi se svijest promijenila o tome što unosim u svoje tijelo i koliko je hrana važna. I mogu reći da sam se preporodila. Budim se čila, zdrava, vesela, nikad nisam umorna, snaga mi se udvostručila tako da ima jako puno befita od te ishrane”, rekla je Nina za Una tv.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr