Brad Pitt bijesan: Angelina mi je sveti! Prodala je dio imanja Putinovom poduzetniku

OKRENULA MU LEĐA?

Foto: /Press Association/PIXSELL

Brad i Angelina vode bitku još od 2016. godine. Glumica je tvrdila da je on nju i njihovu djecu zlostavljao tijekom leta iz Francuske u Los Angeles

Glumac Brad Pitt (59) tvrdi da je Angelina Jolie(47) namjerno prodala svoj dio njihovog zajedničkog imanja u Francuskoj. Sve kako bi mu se osvetila zbog borbe oko skrbništva nad djecom, piše Stranica šesta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivši glumački par imao je dogovor o podjeli imovine. Prema njemu su oboje potvrdili da nikad neće prodati svoj udio u vinariji Chateau Miraval. Brad je pristao podijeliti vlasništvo po pola, a prije je imao 68 posto zemljišta jer je uložio više vremena i novca.

Foto: /Press Association/PIXSELL

U ljeto 2021. doznao je kako je njegova bivša supruga potajno prodala svoj udio ruskom oligarhu. Navodno jer nije dobila puno skrbništvo nad njihovo šestero djece. Pitt vjeruje kako je Jolie namjerno odabrala ruskog biznismena koji ima veze s Vladimirom Putinom(70), jer je znala da bi to bilo loše za posao.

– Njezina odluka da prekine pregovore s Pittom bila je namjerna. Kao što će se pokazati na sudu, Jolieini postupci bili su nezakoniti, ozbiljni i namjerno su oštetili Pittu, a ona se nepravedno obogatila – stoji u dokumentu koji su podnijeli Vrhovnom sudu Los Angelesa.

Brad i Angelina vode bitku još od 2016. godine. Glumica je tvrdila da je on nju i njihovu djecu zlostavljao tijekom leta iz Francuske u Los Angeles. U dokumentima FBI-ja, koje su objavili nekoliko godina kasnije, stoji kako ju je Pitt ‘tresao i zgrabio’ dok je bio pijan. Navela je kako ju je Brad ‘zalio pivom’ i da je vjerovala da će ‘napasti’ jedno od njihove djece.

Foto: Profimedia/dpa/Pixsell

Tvrdila je da je Pitt ‘postao čudovište’ i da su djeca, nakon vrištanja bila u šoku. Dodala je da se osjećala ‘uplašeno i da nije znala što učiniti’, međutim, nikada nisu podignule optužnice. Iste godine podnijela je i zahtjev za razvod braka.

Fotografija: TOBY MELVILLEI/REUTERS

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr