(FOTO) ONA JE GLAVNA ATRAKCIJA NA PLAŽAMA! Svi gledaju samo nju u mini bikiniju: Manekenka božanstvenih oblina na sudu je s nogometašem Reala

Foto: Guliver

Autor: IG

Brazilska manekenka Karoline Lima, poznata kao bivša djevojka nogometaša Real Madrida Edera Militaoa, privukla je veliku pažnju dok je boravila na plaži u Miamiju.

Karoline Lima, čija ljepota ostavlja bez daha, osvojila je svu pozornost dok je uživala na pješčanoj plaži ovog popularnog američkog grada.

Ova bujna plavuša sjedila je na ležaljci, osvježavajući se hladnim pićem, dok su prolaznici znatiželjno promatrali njezinu figuru koja se isticala u minijaturnom zelenom kupaćem kostimu.

U jednom trenutku, ležeći na trbuhu, Karoline je razgovarala s nekim putem video poziva, a paparazzi su brzo reagirali i zabilježili svaki trenutak svojim objektivima.

Važno je napomenuti da Karoline i Eder imaju kćer Ceciliju, no par je rastao neposredno prije njezina rođenja. Prema izvješćima Marce, Militao je Karolini ponudio 1.200 eura mjesečno za uzdržavanje djeteta, unatoč tome što zarađuje sedam milijuna eura godišnje u Real Madridu. Ova situacija sada se razmatra pred sudom.

Karoline, atraktivna latino ljepotica, često dijeli provokativne fotografije na svom Instagram profilu, a prati je vjerna zajednica čak 4 milijuna ljudi.

Autor: IG

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr