I topli dom služi optimalnu temperaturu – nove Panasonicove klime donose pet velikih prednosti

Panasonicova nova serija klima-uređaja Etherea donosi najnovija rješenja za hlađenje i grijanje ovog renomiranog japanskog proizvođača. Pored novog izgleda koji se uklapa u zaista sve interijere, ovi novi uređaji, prijateljski nastrojeni prema okolišu, donose i pet vrlo značajnih prednosti koje će vam omogućiti da vrijeme koje ljeti provedete u svom domu bude iznimno ugodno.

Novi klima uređaji Etherea iznimno su tihi i štedljivi

Klima-uređaji Etherea ne samo da svojim kompaktnim dizajnom štede prostora, nego omogućuju i značajne energetske uštede. Mogu se pohvaliti najvećim standardom energetske učinkovitosti A+++ i za grijanje i za hlađenje, što znači da će vaš račun za struju biti niži. Osim toga, super su tihe. Razina buke koju proizvodi u radu iznosi svega 19 dB(A) što se može usporediti s bukom koju proizvodi – šaptanje!

Pomažu vam se boriti protiv alergije

Panasonic je razvio sustave s tehnologijom nanoe™ X koja ne samo da pridonosi vlaženju kože i kose, već i čišćem zraku, inhibirajući alergene, određene viruse i bakterije kao i mirise. To je rješenje koje ne zahtijeva filtere ili održavanje i može raditi čak i kada ne uključite hlađenje ili grijanje.

Njihov elegantan dizajn uklapa se u svaki dom i prostor

Etherea se može uklopiti u svaki, čak i najelegantniji dom. Najnovija grafitno siva boja pridružuje se već postojećoj srebrnoj i mat snježno bijeloj. Ovi elegantni uređaji široki su svega 870 milimetara. Minimalistički daljinski upravljač lijepo izgleda i udoban je za držanje i korištenje.

Možete ih lako koristiti preko mobilnog telefona

Svi Etherea klima uređaji nude Wi-Fi povezivanje i pametnu aplikaciju Panasonic Comfort Cloud. Aplikacija omogućuje jednostavno centralno upravljanje više klima uređaja u vašem domu ili uredu, na jednom mobilnom telefonu.

Omogućuju ravnomjernu raspodjelu zraka u prostoru

Etherea se može pohvaliti novim lopaticama Aerowings 2.0, koje pružaju ujednačenu koncentraciju protoka zraka za grijanje ili hlađenje prostora. Pri hlađenju zrak struji prema stropu, a pri grijanju prema podu, osiguravajući ravnomjerno hlađenje odnosno grijanje prostorija.

Klima uređaji Panasonic Etherea dostupni su kod vašeg instalatera ili u prodajnim centrima.

Ako želite sami istražiti koji vam model najviše odgovara, Panasonic na svojim hrvatskim web stranicama nudi i alat za brzi odabir klima-uređaja. Nakon što upišete broj prostora i njihovu veličinu, automatski ćete ponuditi uređaje koji su najprilagođeniji vašim potrebama. Isprobajte ovaj alat već danas – potražite ga na klima uređaj.panasonic.hr.

Više o temiIzvor:Bug.hr