Časopis čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolji SPF fluid za lice

Fluidi insta priča

Fluidi sa SPF zaštitnim laganiji su od krema sa SPF-om pa ih oni s masnom kožom preferiraju više od krema. SPF svakako trebamo koristiti tijekom cijele godine, a ne samo ljeti. Čak i tmurni dani štete koži. UV zračenje uvijek je prisutno, a glavni primjer toga je činjenica da samo gledanje u ekran mobitela, laptopa ili televizora šteti našoj koži. Stoga je izrazito bitno da SPF zaštitu koristite svaki dan, a pogotovo u narednom vrućem i ljetnom razdoblju koje slijedi.

SPF tekućina

Vruće i toplo ljeto je pred nama i pravo je vrijeme da SPF tekućine uvrstite u svoju rutinu, ako već niste. Pitali smo vas koji je vaš omiljeni SPF fluid koji ste imali prilike isprobati. Odabrali smo pet SPF fluida koje mnogi od nas vole i nalaze se na popisu najpopularnijih na tržištu. Naš popis uključuje SPF tekućine: Nivea Triple Protect lagani fluid za zaštitu od sunca za uši SPF 50+, BABE Laboratorios Sun Super Fluid Sunscreen fluid za uši SPF50, Olival Professional fluid za uši SPF 30, La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ i Sundance Sensitive fluid za zaštitu od sunca za lice i dekolte SPF 50+.

Koji SPF fluid je osvojio najviše vaših glasova?

Pobjedu je uvjerljivo odnio La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 tekućina za kontrolu masnoće SPF 50+s osvojenih 53% glasova. Ovaj SPF fluid sadrži revolucionarni filter Mexoryl 400, znanstvenu inovaciju u borbi protiv štetnog utjecaja najopasnijih UV zraka. jaznimno jelagane, brzoupijajuće teksture, koja ne ostavlja bijele, masne ili sjajne tragove na koži, već ju matira do 12 sati.

Više o temiIzvor: Journal.hr