JetSign

OSNOVNI PODACI
Naziv JetSign
namjena Potpisivanje i popunjavanje obrazaca
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan / 40,99 eur godišnje

Digitalni obrasci već su sasvim uobičajeni kao što je popunjavanje obrazaca izravno na pametnim telefonima, a isto vrijedi i za opće uređivanje raznih vrsta dokumenata te ubacivanje vlastitog potpisa. JetSign jedna je od popularnijih aplikacija koja se specijalizira upravo za potonje.

Jedna od prednosti može se pronaći u onome što omogućuje rad s popularnim formatima dokumenata (PDF, Word, Excel i drugi formati), što će u konačnici rezultirati gotovim PDF-om. Dokumenti se mogu učitati iz interne memorije telefona, sa servisa kao što su Dropbox, Google Drive i OneDrive, ali i iz drugih aplikacija (oslanja se na dijeljenje datoteka na Android telefonima).

Prednost mu je i činjenica da omogućuje dodavanje pojedinačnog potpisa kao i to što podržava mogućnost udaljenog potpisivanja i drugih potpisnika (čak je moguće napraviti i prijedlog dokumenta kad je potreban veći broj potpisnika), a drugi potpisnici mogu svoj potpis dodati i izravno ako se nalaze u blizini.

Sam potpis ne mora nužno biti skeniran, već se može kreirati izravno na pametnom telefonu crtanjem po ekranu ili korištenjem nekog od ponuđenih fontova. Dodavanje potpisa je vrlo jednostavno, a isto vrijedi i za ispunjavanje formulara; samo označite željeno polje i dodajte traženi sadržaj.

Jednom kada je sve spremno, konačni dokument u PDF-u dobiven bit će poslat e-poštom. Besplatno je moguće potpisati tri dokumenta, a za neograničeno korištenje ove aplikacije morat će se plaćati pretplata koja iznosi nemalih 40,99 eura godišnje za osobnu upotrebu, dok poslovni korisnici mogu dobiti još više mogućnosti u izdanju Business koja iznosi 115 eura godišnje.

Više o temiIzvor:Bug.hr