Street style inspo: Modeli sunčanih naočala za ljeto

Ljeto nam je u znaku vibrantnih i razigranih kombinacija, a najbolje ih možemo osvježiti upečatljivim modnim dodacima. Oduvijek je poznato kako su modni detalji najvažniji dio outfita koji čine razliku. Da biste dugoročno gradili još je potrebno uložiti u stylish modne dodatke koji će vašim kombinacijama dati ‘ono nešto’. Dovoljan je jedan upečatljiv detalj da kombinacija dobije savršenu završnicu dodir. Ne, od svih detalja nama su najdraže sunčane naočalea kako ih kombinirati ovog ljeta saznajte u nastavku.

Sunčane naočale – dodatak koji će podići baš svaku kombinaciju

Sunčane naočale su jedan od najvažnijih modnih dodataka, ali i predmet koji nam je potreban iz funkcionalnih razloga. Ne možemo zamisliti sunčane dane bez zaštitnih naočala, a osim toga, našem ljetnom looku dat će dozu razigranosti.

Danas se sunčane naočale kupuju iz stilskih i funkcionalnih razloga jednako, a modeli koji su ove sezone popularni zaista se mogu kombinirati na sve. Kod odabira istih, važno je provjeriti koji oblik stoji na naše lice, a osim toga moramo savršeno pristajati i dizajnom. Nama su ove sezone najdraži retro okrugli modeli koje bismo odabrali u transparentnoj boji.

Više o temiIzvor: Journal.hr