CEWE

OSNOVNI PODACI
Naziv CEWE
namjena Poznata usluga za ispis fotografija
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan

CEWE je već odavno poznata i etablirana usluga koja se ponajprije specijalizira za ispis fotografija, ali i naručivanje i izradu brojnih drugih vrsta proizvoda kao što su fotoknjige, personalizirani kalendari, zidne dekoracije, čestitke, pa čak i vlastitim slikama personalizirane maskice za pametni telefon ili šalice i druge fotoproizvode.

Sve je proizvode moguće naručiti putem mobilnih aplikacija (ili softvera namijenjenih stolnim i prijenosnim računalima) te će se dobiti na kućnu adresu ili ih se može preuzeti u jednoj od poslovnica, dok se za ispis jedne ili više fotografija može poslužiti i foto kioscima koje se može pronaći u partnerskim poslovnicama (DM, Müller i Tisak).

Posebno je zgodno što se putem aplikacije vrlo jednostavno može naručiti ispis dok se nalazi u samoj poslovnici (plaća se na blagajni), a sliku je moguće izabrati s unutarnje memorije telefona, priključene USB memorije pa čak i sa servisom kao što su Google Photos ili Dropbox. Ne, bolje je sve napraviti unaprijed (treba odabrati poslovnice gdje će se slike preuzeti), a onda jednostavno u toj poslovnici pokrenuti ispis pored foto kioska.

Sama aplikacija je sasvim besplatna, što je i logično, dok cijena ispisa fotografije varira. Ispis jedne slike formata 10×15 na foto papiru od najmanje 200 grama stoji 0,08 eura dok instant ispis pored samog kioska stoji 0,25 eura. Fotografije se mogu naručiti od 30,38 eura više, zidni posteri od 17,24 eura dok maskice za pametne telefone stoje od 19,63 eura. Naravno cijene svih fotoproizvoda jasno su naznačene u aplikaciji.

Više o temiIzvor:Bug.hr