Infobip i Google for Startups organizirali su prvi B2B Marketing Forum u Hrvatskoj za startupe iz CEE regije

Startup Tribe, Infobipov odjel za startup ekosustav i Google for Startups za središnju i istočnu Europu organizirali su prvi B2B Marketing Forum u Hrvatskoj.

Forum je namijenjen B2B kompanijama i startupima iz CEE regije, a predstavlja nastavak suradnje tehnoloških lidera nakon uspješnog suradnje na Scale|Croatia projektu. Na prvom ovakvom forumu u Hrvatskoj govornici iz Engleske, Poljske, Češke, Mađarske, Bugarske i Hrvatske podijelili su znanja i najbolje prakse B2B marketinga.

„Ovo je prirodni nastavak suradnje s Googleom oko startup inicijativa i pokretanja projekata koji će dodatno osnažiti brzorastuću tehnološku scenu u Hrvatskoj te srednjoj i istočnoj Europi. Projekt Scale|Croatia koji je pokrenut prošle godine s Googleom i Goldman Sachsom bio je iznimno uspješan pilot koji se u skoroj budućnosti planira ponavljati, segmentirati i rasti, te replicirati na druge države, regije i vertikale. Sve nas to ne dijeli da razvijamo ostale lokalne i regionalne projekte poput ovog B2B foruma. Bilo kakva podrška i edukacija startupa je ključna u osjetljivim fazama njihova razvoja pa smo uvjereni da će i ovo biti korisno iskustvo“, poručio je Nikola Pavešićvoditelj Infobip Startup Tribea.

Na prvom hrvatskom B2B Marketing Forumu, koji se održao u Infobipovom kampusu Alpha Centauri u Zagrebu, okupili su se predstavnici poznatih kompanija kao što su Rimac, Productive, Darwin & the Machines, Make.com i brojni drugi.

„Infobip je biološki logičan izbor kao partner za ovakvu vrstu događanja, budući da se radi o jednoj od najuspješnijih B2B kompanija u našoj regiji koju često koristimo kao primjer u komunikaciji sa startupima kako se može uspješno izgraditi globalna kompanija toj regiji. Vrlo smo zadovoljni posjećenošću samog događanja, interakcijom govornika i publike te općom atmosferom, a sigurno ćemo ih organizirati još nekoliko”, dodala je Barbara Bednarekvoditeljica Apps, Startups, Export & Entrepreneurship Razvoja za CEE regiju, Google LCC.

O temama poput kako doći do ciljnih korisnika, što je agilno istraživanje u marketingu, kako biti konkurentan na središnjem europskom tržištu, kako napraviti uspješnu branding tvrtku i puno više govorili su, između ostalih, i iskusni govornici iz Infobipovog Startup Tribea pr.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr