Vratio se mnogima omiljeni tekući ruž i to s novom i još boljom formulom

Iako su trenutno “in” neke prirodne varijante, još uvijek postoje prigode kada nam treba ruž koji će biti postojan i koji se neće skidati ni zbog jela ni pića. Uz to što treba trajati na usnama, od tekućeg ruža želimo i da ne isušuje usnice, a sve to našle smo u jednoj jeftino opciji. U pitanju je Aura tekući ruž.

Kad se davne 2015. godine pojavio na beauty sceni, Aura Absolute matte tekući ruž za usne, vrlo brzo je ponio laskavu titulu najomiljenijeg ruža za usne u kategoriji tekućih ruževa. Obožavaju ga od tada žene svih dobnih skupina. Hvale njegovu kompaktnost i postojanost bez isušivanja usana, u zanimljivoj živopisnoj paleti boja te dugotrajnim mat efektom! Možete li zamisliti nešto bolje od toga? Odgovor je ovog proljeća jasno i glasno – DA!

Aura tekući ruž

Aura tekući ruž s novom formulom

U drugoj polovici proljeća, najavljujući dugo toplo ljeto, u fokus ljepote ulazi njegovo veličanstvo – Aura Absolute Matte. U pitanju je kremasti tekući ruž za usne nove upotpunjene formulacije. Karakterizira ga veći intenzitet pigmentacije, još laganije teksture i još dugotrajniji mat efekt. Dolazi u prekrasnoj paleti boja koje usnama daju prirodnost, putenost i seksepil, u pakiranju s aplikatorom koji je prilagođen usnama.

Ono što oduševljava je lako nanošenje u samo jednom sloju koji osigurava bogat i ravnomjeran intenzitet boje koji usne čini posebnim i zavodljivim bez neželjenog osjećaja suhih usana. Paleta boja – od popularnih nude nijansi koje usne čine samozatajnim pa sve do izražaja, prirodni nijansi cvijeća, voća…

Više o temiIzvor: Journal.hr