Časopisna recenzija: Isprobali smo A313 kremu o kojoj svi pričaju

Kao i svaki pravi ovisnik o njezinoj koži, uvijek čitamo o novim ili kultnim proizvodima i rado ih isprobavamo. Kad smo prije nekoliko godina predstavili retinol kao obaveznu rutinu ljepote, čuli smo i za sada već kultni A313 francusku retinol kremu. Beauty tračevi tada su uglavnom dolazili od beauty fanatika i farmaceuta. I naravno da nas je odmah zanimalo o čemu se radi. Ovaj kultni proizvod, dostupan u ljekarnama diljem Francuske po više nego povoljnoj cijeni, obećavao je potpunu transformaciju kože u prilično kratkom roku. I to nam je bilo dovoljno da kliknemo Dodaj u košaricu iste sekunde. Čini nam se da se nismo pokajali.

A313

Legenda ljepote – A313

Trenutno je A313 proizvod bez kojeg nikad ne ostajemo i uvijek ga imamo u zalihama. Naravno, ne tvrdimo da će njegova tekstura, koja podsjeća na gustu mast, odgovarati svima, jer svatko ima različite preference u rutini njegove i očekivanja od svoje kože. Ono što nas vraća ovom proizvodu je što rezultate vidite odmah. Već poslije prve upotrebe koža je vidno svježija, a djelovanje se s vremenom samo povećava.

Kao što možda već znate, ali nije loše i da ponovimo – retinol je snažan oblik vitamina A. Ključan je za obnavljanje kože i stimulaciju proizvodnje kolagena. Jedna od ključnih prednosti A313 retinol krema je njezina formula i sposobnost da smanji vidljivost finih linija i bure. Redovna upotreba ove kreme može potaknuti prirodan proces obnove kože, čineći je glatkom i zategnutom. Osim toga, retinol pomaže u ravnomjernom toniranju kože, smanjuje vidljivost hiperpigmentacije i tamnih mrlja, te pruža blistav sjaj kože. Također, retinol pomaže i koži sklonih aknama i nepravilnostima.

Više o temiIzvor: Journal.hr