Majice kratkih rukava s logom: It komad u koji vrijedi uložiti

Kad bismo zbrojili koliko smo puta nosili svaki predmet u svom ormaru, komad koji je na vrhu popisa ne bi bio velika torba ili midi haljina koju smo nabavili iz omiljene kolekcije. U našoj redakciji najnošeniji komad kod mnogih je jedan vječni klasik – bijeli t-shirt. Kvalitetne majice kratkih rukava po našem mišljenju pristupačan luksuz – svestrane su i udobne, a često su tajni sloj zbog kojeg poseban kardigan ili haljina izgledaju luksuznije. Nije čudo što mnogi dizajneri nose odjeću koja uključuje skromnu majicu kratkih rukava kako bi začinili svoju odjeću.

Priznajte da vam nema dražegoutfita od omiljenih traperica, pamučne majice i cool tenisice. Toliko jednostavna, a toliko genijalna kombinacija koju često biramo ujutro kada se spremamo za posao. Uz dodatak sakoa umjesto jakne i ponekog detalja nakita imate savršenu poslovnu, a opet ležernu kombinaciju. Osim s traperice,Osnovni, temeljni majice kombiniramo is odjelima za nešto formalniju odjeću.

Majica kratkih rukava s logom – ovosezonski komad

Postoje stotine mjesta na kojima možete pronaći ovaj legendarni basic komad, a ove sezone posebno se izdvojio jedan model majice kratkih rukava. Majica kratkih rukava s logotipom ove sezone neophodna je za izgled cool djevojke. Ona je jednostavan način da dodate prednost minimalističkom izgledu, to je vrsta ulaganja zbog koje nećete požaliti.

Više o temiIzvor: Journal.hr