Otisak

OSNOVNI PODACI
Naziv Otisak
namjena Podučavanje uz vizualni pristup
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan / 120,65 eur godišnje ili 19,24 eur mjesečno

Otisak je sve popularnija aplikacija koja nastoji promijeniti tradicionalni pristup upijanju informacija. Temeljni joj je cilj kroz vizualni način približiti najrazličitije teme, pomoći pri zadržavanju fokusa, kao i pomoći svladati složene koncepte i zatim stečeno znanje trajno zadržati.

Sve počinje odgovaranjem na nekoliko pitanja kako bi sve bilo personalizirano (osim što će se izabrati najmanje tri kategorije sadržaja, valja odgovarati i na niz drugih pitanja). Jednom kada je sve spremno, odmah će se dobiti posebno prilagođene lekcije koje na različite načine podučavaju željene teme ili koncepte iz različitih područja (psihologija, filozofija, povijest, financije, zdravlje, znanost, tehnologija i drugih).

Naravno, ideja je svaki dan upijati što je moguće više informacija i stalno se vraćati aplikaciji na što će ona vrlo revno i podsjećati (obavijesti je moguće i isključiti), a sama aplikacija nastoji motivirati korisnike kroz dnevne ciljeve te općenito praćenje napretka u svladavanju željene teme ili praćenja cjelovitih mini-tečajeva.

Bilo kako bilo, onima koji vole stjecati nova znanja, a nemaju dovoljno vremena te često gube fokus, ova bi aplikacija itekako mogla biti zanimljiva. Besplatno izdanje prilično je ograničeno, a za punu inačicu u kojoj je dostupan sav sadržaj potrebno je plaćati ili 120,65 eura godišnje ili 19,24 eura mjesečno (pretplatno je izdanje moguće besplatno iskušavati do sedam dana).

Više o temiIzvor:Bug.hr