Znate li zašto stvarno bogati više ne koriste maske za mobitele?

Pojavio se najnoviji trend među VIP osobama.

Razgovaramo odetaljima po kojima se razlikujuod nas ostalih, poput nošenja luksuznog pletiva, neutralnih boja, izbjegavanja bilo kakvih logotipa i, paradoksalno, ne jedenja, pogotovo kad su u restoranu.

Ne, među bogatašima postoji još jedan bizaran hir koji se pojavljuje.

Znate limaskakoje, osim što stražnju stranu vašeg mobitela čine “pomodnom”,štite gaod bilo kakvihpadovakoji bi ga mogli koštati “života”?

Naravno, ne možete mijenjati pametni telefon svaki put kad vam isklizne iz ruke, džepa ili torbe, stoga blagoslovite maske.

Očito ako ipak VIP osobe to mogu priuštiti jer su kod njih nestale maske za mobitele.

Četiri razine bogatstva, uključujući mobitel bez maske

Čini se da se istinski bogati vole razmetati, između ostalog, i svojim privilegijamaostavitisvojnajnoviji modelhipertehnološkog mobitela potpuno golim, a da ga ni na koji način ne zaštiti od udaraca.

U stvarnosti, sve počinje od onoga što je počelokružiti društvenim mrežamaa odnosi se na četiri razine bogatstva pojedinca:

  • nema duga
  • ne provjerava cijene u restoranima
  • ne provjerava cijene hotela
  • uopće ne koristi masku za iPhone

Tu je i estetski razlog

Postavilo bi se i jedno estetsko pitanje. Ovu posljednju točku objasnio je Thomaï Serdari, direktor MBA programa Fashion & Luxury Sveučilišta New York, prenosi Novi popis.

iPhone bi estetski biotoliko lijep i suptilanobjekt da ga ješteta sakritiobojenim, debelim, plastičnim maskama ili oblijepiti banalnim logotipima.

I dalje, po Serdariju, padaju minimum predmetau koncept udobnostisa svim minijaturnijim torbama u koje jedva stane mobitel, a kamoli maska:

“Minimalizam čini život ugodnijim, a također je sinonim za red i čistoću.”

Prema riječima stručnjaka,ako ste bogatine treba imati nešto sa sobom što može ogrebati vaš mobitel, poput ključeva.

Ukratko, nije važno je li najnoviji model iPhonea u opasnosti od uništenja: važno jeisticati sebogatstvom pod svaku cijenu.

Čak i kroz (ili bolje bez) jednostavnog poklopca.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr