Najbolje nove serije koje ste možda propustili

Dead Ringers

Mini serija Dead Ringers temeljena je na istoimenom psihološkom trileru iz 1988. godine, koji donosi adaptaciju romana Blizanci Barija Wooda i Jacka Geaslanda. U filmu je dvojnu ulogu blizanaca ostvario Jeremy Irons, dok serija ima protagonistu te je glavna uloga povjerena Rachel Weisz.

Radnja prati identične blizanke Mantel, koje kao ginekologije izvode niz etički upitnih postupaka kako bi se vaše klijentice izliječile od neplodnosti. Serija je primila vrlo oštre kritike, a to je još samo jedan dobar razlog zašto biste joj trebali pružiti šansu.

Skupljanje

Od kreatora serije Pilinzi ja Ted Lasso, stiže nam priča o ožalošćenom terapeutu koji počinje svojim klijentima govoriti točno ono što misli. Zanemarujući svoju izobrazbu i etiku, uočava kako ova promjena pretupa unosi velike promjene u živote njegovih klijenata.

Kratak je ovo opis humorističke serije u kojoj su glavne uloge povjerene Jasonu Siegelu i Harrisonu Fordu. Serija Skupljanje dobio je izvrsne kritike i kritike i publike.

platonski

Rose Byrne i Seth Rogan u seriji platonski utemeljili su nekadašnje najbolje prijatelje iz djetinjstva koji se ponovno povezuju u odrasloj dobi. Pratimo ih dok pokušavaju prebroditi rascjep koji je doveo do njihovog razlaza.

Kritičari nisu mogli sakriti svoje oduševljenje ovom pitkom komedijom.

Više o temiIzvor: Journal.hr