Znaš li tko sam? Velika strast su mu auti, iako je podletio pod jedan kao dijete i slomio nogu…

STALNO U MODRICAMA

Fotografija: Instagram

Jedno vrijeme planirao je upisati studij dizajna automobila u Veneciji. Nažalost, taj san je propao jer smatra da je loša crta

Bio je iznimno živ i neuhvatljiv, stalno u modricama. S dvije i pol godine slomio je nogu jer je izletio pod auto. U dobi od četiri, pet godina primijetila ga je časna Valentina, koja ga je glazbeno odgajala i upjevavala. Damir Kedžo (36) srednju školu završio je teškom mukom.

Ne zato što mu je gradivo bilo teško nego jer se školovao za nešto što nikad neće raditi i smatrao je to gubitkom vremena. Rekao je da ljudi obično upišu srednju školu, pa fakultet, pa se malo traže… i razmišljao ‘kako tko se već odavno našao objasniti da mora završiti srednju školu’.

Fotografija: Instagram

Njegovi su bili očajni, Damir je to razumio, ali i ponavljao da se ne boji jer zna što želi. Danas ga s pravom nazivaju ‘the voice’. Iza njega su brojne ugledne nagrade. Bio je pozvan i na veliku audiciju u Friedrichstadt-Palastu u Berlinu, gdje je godinu dana trebao pjevati pet puta zajedno. Morao je odabrati hoće li na tu audiciju ili u Rusiju na glazbeno natjecanje. Odabrao je Rusiju, gdje je trijumfirao.

Fotografija: Instagram

Da ne pjeva i ne glumi, misli da bi bio izvrstan prodavač automobila. To mu je velika strast, a jedno vrijeme planirao je upisati studij dizajna automobila u Veneciji. Nažalost, taj san je propao jer smatra da je loša crta. U drugoj sezoni ‘Masked Singera’ krio se ispod maske Tovara i – pobijedio.

Fotografija: Instagram

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr