Domaći radijski voditelj razljutio slušateljice, odmah je dobio poziv u eter

Foto: Tomislav Krišto / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Popularni domaći reper Fil Tilenpravim imenom Slaven Berićuspio je izazvati bijes slušatelja Otvorenog radija i to zbog neumjesne šale koju je uputio u eteru.

Naime, Berić je “upozorio” slušatelje kako je na cestama zabilježeno puno žena i umirovljenika zbog čega bi sudionici u prometu trebali pripaziti.

Stereotip o ženama kao lošim vozačicama, razljutio je slušateljice pa tako Berić nije morao dugo čekati na reakciju.

Foto: Tomislav Krišto / CROPIX

U eter se javila čitateljica, ujedno i iskusna dugogodišnja vozačica, koja mu je pokušala objasniti koliko je pogrešna njegova šala, no on se na opasku nije previše obazirao već je kratko odvratio da su njegove šale takve.

Inače, 35-godišnji Bjelovarčanin široj je javnosti najpoznatiji po pjesmama “Debela”, Outsider”, “Kao mali” i “Tko vam je rekao”). Pored Otvorenog, reper je radio u Zagrebu i na Radio Enter te je vodio i Podcast Inkubator.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr