45 najljepših ljetnih haljina u kojima želimo provesti cijelo ljeto

Koje su boje haljine u trendu ove sezone?

Dok su klasične opcije poput bijelih haljina i lanenih haljina posvuda ove sezone, tako je i nekoliko odabranih trendi boja za proljeće i ljeto 2023. Kupnja bezvremene haljine u trendi boji jednostavan je način da osvježite svoju kolekciju, a srećom, postoji puno nijansi između kojih možete birati, poput sunčano žute, boje lavande i ružičaste. Ružičasta boja je u trendu u svim kategorijama ove sezone. Ružičasta odiše radošću i optimizmom, a volimo je u svim nijansama od nježnih pastelnih nijansi do jarko ružičastih.

Ako netko tko već posjeduje veliki broj haljina u vašoj omiljenoj trendi boji, pokušajte odabrati jednu u printu, a ne u žarkoj boji. To ne moraju nužno biti haljine s cvjetnim detaljima. Tie-dye je na primjer ove sezone vrlo popularan, kao i geometrijske opcije. Razigrani uzorci uvijek su zabavan način da se uhvatite u koštac s ljetnim odijevanjem. Uzorci će svakoj silueti dati privlačan izgled.

Dok su prošle godine dominirale mini suknje i mini haljine, duži stilovi su posvuda za ljeto 2023. Čini nam se da ćemo ovog ljeta posvuda viđati midi haljine i siluete koje prate liniju tijela.

Više o temiIzvor: Journal.hr